Рамзан Кадиров у комі — з’явилися нові кадри з напівживим Кадировим — відео

Запис було зроблено 21 вересня. Автори публікації стверджують, що зйомки відбувалися в приміщеннях, розташованих поруч із п’ятим корпусом Центральної клінічної лікарні в Москві.

Related video

У мережі поширили відео з Рамзаном Кадировим, на якому видно, що його стан здоров’я не таке, як слід. Відео оприлюднив один із анонімних телеграм-каналів.

За словами адміна пабліка, запис зустрічі Рамзана Кадирова та голови Росгвардії Віктора Золотова мали розмістити в телеграм-каналі Кадирова минулого понеділка, але не стали цього робити, оскільки глава Чечні на ньому має вигляд на рівні “не дуже”.

“За нашою інформацією, цей запис було зроблено 21 вересня — тоді ж, коли й запис “зустрічі” з головою МНС Олександром Куренковим. Зйомки проходили в приміщеннях, розташованих поруч із п’ятим корпусом ЦКЛ РФ, у якому перебуває Кадиров. Починається запис із того, заради чого він і зроблений. Золотов каже, ніби зустріч відбувається в Росгвардії”, — йдеться в повідомленні.

Важливо Побив підозрюваного в СІЗО: син Кадирова Адам зробив зухвалу заяву (фото)

У телеграм-каналі пишуть, що через спонтанність зйомки видно, що Золотов явно не знає, про що говорити, тож вітає Кадирова і з ювілеєм його матері, який був на початку серпня, і з днем народження республіки, який був на початку вересня. Кадиров намагається відповісти на вітання, але це в нього просто не виходить.

Наприкінці зустрічі Кадиров щось белькоче, з чого можна здебільшого зрозуміти тільки вставку “дон”.

“Не дивно, що запис вирішили не давати в ефір. Замість нього в каналі Рамзана Кадирова розмістили запис, як його син Адам б’є в СІЗО підозрюваного Микиту Журавля. І майже одразу ми дізналися від Ксенії Собчак, що Кадиров “живий, здоровий…дуже енергійно їв горіхи кеш’ю”. Очевидно, медицина ЦКЛ створила диво за чотири дні”, — пише телеграм-канал.

Нагадаємо, що 15 вересня повідомлялося, що в Кадирова можуть бути проблеми з нирками через можливе отруєння.

19 вересня представник ГУР Міноборони Андрій Юсов заявив, що здоров’я Кадирова не в найкращому стані й оцінюється як важке.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *