Сестри знайшли одна одну через 60 років завдяки випадковому ДНК-тесту (фото)

Фото: PA | Джулі Мемо (ліворуч), Джулі Ансел (праворуч)

Незважаючи на те, що ступінь спорідненості у сестер лише 70%, з’ясувалося, що у них безліч спільних інтересів, наприклад, обидві люблять страви з павуків і дерев’яні вироби.

Related video

Дві розділені в дитинстві сестри возз’єдналися через понад 60 років — все завдяки ДНК-тесту. Обидвох жінок звуть Джулі, вони познайомились завдяки тому, що племінник вирішив скласти своє генеалогічне дерево. Про це повідомляє The Daily Mail.

Джулі Мамо, якій зараз 66, нерідні батьки прийняли за дочку у віці дев’яти днів. Дівчинка народилася поза шлюбом у 1956 році, і 17-річна мати Ліліан Фішер від неї відмовилася.

Сестри, що знайшли одна одну

Надалі вона виявилася далекою від своєї біологічної матері, оскільки названі батьки вирішили переїхати до Австралії

Пізніше у Ліліан народилося ще четверо дітей, а перед смертю вона розповіла старшій Джулі Ансел, якій зараз 64, про те, що віддала її сестру на приймання.

Тепер сестри, що знайшли одна одну, надолужують втрачене і радіють тому факту, що їм вдається ладити. Тезки називають себе Джулі 1 та Джулі 2.

Дівчинку віддали у притулок у віці 9 днів

За словами Анселл, у дитячому віці нічого не запам’ятовується, згодом місяці перетворюються на роки, і ви не думаєте про це.

Джулі Мамо зазначила, що до цієї історії додається неабияка частка сюрреалізму — їй все ще не віриться, що вдалося возз’єднатися через стільки часу.

Возз’єднатися вдалося завдяки тому, що племінник Джейсон Фішер дізнався на сайті MyHeritage.com, що його дані ДНК на 90% збігаються з Джулі Мемо, хоча він гадки не мав, хто це така.

Ступінь спорідненості сестер був лише 70%, але після того, як вони зустрілися, з’ясувалося, що у них безліч спільних інтересів. Минулого місяця вони дізналися, що обидві люблять делікатеси, такі як страви з павуків та вироби з дерева.

Нагадаємо, що жінці вдалося знайти рідну дочку за ДНК-тестом і з’ясувати, що останні 5 років вона виховувала чужу дитину — все через підміну в пологовому будинку.

Також повідомлялося, що у США випадковий ДНК-тест зіпсував родині свято на День батька: з’ясувалося, що дідуся підмінили у пологовому будинку Нью-Йорка.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *