Стрільба у США: чоловік відкрив вогонь по натовпу і втік, 9 людей поранено

За попередніми даними, підозрюваний відкрив вогонь по групі людей, а потім втік з місця події.

Related video

Щонайменше дев’ять людей постраждали через масову стрільбу в американському місті Клівленд у штаті Огайо, яка сталася вранці 9 липня. Про це повідомив телеканал CNN.

За даними поліції, щонайменше 9 осіб отримали вогнепальні поранення в результаті масової стрільби в Клівленді. Інформації про загиблих не надходило.

За попередніми даними, підозрюваний відкрив вогонь по групі людей, а потім втік з місця події. Його шукають правоохоронці.

Офіцери поліції на момент стрільби перебували неподалік місця пригоди, тож “прибули швидко” та надали першу медичну допомогу постраждалим на місці.

“Слідчі перевіряють докази та відео з прилеглих камер спостереження, а також опитують постраждалих, яких доправили до медичного центру MetroHealth”, — йдеться в заяві Дженніфер Чіаччіа, речниці відділу поліції Клівленда.

Нагадаємо, що у Міжнародному аеропорту Кишинева сталася стрільба 30 червня. Стрілець зробив кілька пострілів у повітря і забарикадувався в приміщенні аеропорту. Стрільбу відкрив 43-річний громадянин Таджикистану, якому відмовили у в’їзді в країну з міркувань безпеки.

Раніше повідомлялося, що на ірано-афганському кордоні виникла стрільба через суперечку про права на воду. Внаслідок чого на кордоні двох країн загинуло кілька людей з обох боків.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *