Телеканал «Росія 1» видав у своєму сюжеті польський Ельблонг за Калінінград (відео)

Фото: Відкриті джерела | Ілюстративне фото: місто Ельблонг

За словами російських журналістів, Калініград нібито залишається конкурентоспроможним навіть в умовах західних санкцій, однак замість нього чомусь показали польське місто.

Related video

Редактори випуску програми “Вести” на телеканалі “Россия 1”, що виходила 28 вересня, показали польське місто Ельблонг, видавши його за Калінінград. Про це повідомляє російське видання “Инфо 24”.

У цьому сюжеті йшлося про програму соціально-економічного розвитку Калінінградської області, презентовану Володимиром Путіним у зустрічі з урядом.

“Регіон залишається конкурентоспроможним навіть в умовах західних санкцій”, — каже диктор російського каналу.

Важливо На росТВ зачитали аналогічний текст, звинувачуючи західні ЗМІ у роботі по "методичці" (відео)

Під час сюжету також були продемонстровані кадри Калінінграда, але після виступу Максима Решетнікова, глави Мінекономрозвитку, в кадрі з’явився ельблонгський собор Святого Миколая.

Російські журналісти зазначають, що в самому Калінінграді також є вулиця з назвою Ельблонгська.

Нагадаємо, 7 вересня стало відомо, що в т. зв. “ДНР” почала ефірне мовлення філія Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії (ВДТРК).

Раніше повідомлялося, що на росТБ не змогли правильно назвати місто, що перебуває під обстрілами. Мова про Шебекіно Бєлгородської області, яке на телебаченні назвали “Шемякіно”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *