«Ти займався сексом із порнозіркою»: на дебатах Байден нагадав Трампу про його зради (відео)

Фото: CNN | Дебати Дональда Трампа і Джо Байдена

Дебати між Дональдом Трампом і Джо Байденом вийшли напруженими і з взаємними підколками. Після заходу чинного президента США під руку вела його дружина Джилл.

Related video

Президент Джо Байден на три роки і сім місяців старший за колишнього президента Дональда Трампа. Під час дебатів у четвер увечері розрив між 81-річним чинним президентом і його 78-річним суперником здався набагато більшим. Проте кандидати в президенти встигли обмінятися шпильками. Так, Байден нагадав своєму опоненту про його зради, повідомляє CNN.

Це був перший раз, коли Байден і Трамп провели дебати з 2020 року, і в четвер увечері вони увійшли в історію: це був перший раз, коли чинний президент і колишній президент провели дебати. Вони зіткнулися з питань абортів, імміграції, зовнішньої політики, інфляції та багато чого іншого.

Їхнє протистояння набуло запеклого й особистого характеру. Байден підкреслив кримінальні судимості Трампа. Трамп відповів, згадавши сина Байдена, Гантера, який також нещодавно був засуджений. Потім Байден звинуватив Трампа в сексі з порнозіркою Стормі Деніелс, коли Меланія Трамп була вагітна.

Дебати Трампа і Байдена

“Ти займався сексом із порнозіркою, коли твоя дружина була вагітна”, — заявив Байден.

“У мене не було сексу з порнозіркою. У мене був жахливий суддя — демократ і прокурори демократи. Це факт переслідування опонента”, — заявив Трамп.

На що Байден сказав, що у Трампа мораль “бродячого кота”.

Вони також зійшлися з приводу цитати Трампа за 2020 рік, у якій Трамп назвав загиблих на війні американців “лузерами” і “невдахами”. Байден нагадав, що його син Бо помер від раку мозку після року, проведеного в Іраку, де він зазнав впливу токсичних речовин

“Мій син не був лузером. Ти — лузер. І невдаха”, — сказав Байден.

Після дебатів Байдена зі сцени виводила його дружина, Джилл Байден. Цих кадрів не було в прямому ефірі. Вони потрапили в соцмережі вже після дебатів.

Дебати Трампа і Байдена

Нагадаємо, у Демократичній партії Сполучених Штатів Америки могли замислитися над тим, щоб замінити кандидатуру Джо Байдена на майбутніх виборах президента. Чинний президент говорив невиразно і упустив кілька важливих моментів, коли б міг розмазати свого опонента.

“Партії існують для того, щоб перемагати. Людина, яка була на сцені з Трампом, не може перемогти. Страх перед Трампом придушував критику Байдена. Тепер цей самий страх підживлюватиме заклики до його зняття як кандидата”, — заявив анонімний чиновник.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *