Трамп заявив, що розбомбив би Москву, якби Росія вторглася в Україну, — WP

Фото: washingtonpost.com | Дональд Трамп

Видання зазначає, що своїми коментарями кандидат у президенти США іноді дивує. Він заявляв, що дісталося б і Пекіну, якби той напав на Тайвань.

Related video

Кандидат у президенти США Дональд Трамп останнім часом регулярно проводить зустрічі з потенційними донорами, агітуючи їх “вкладатись” у його передвиборчу кампанію. Про це пише видання Washington Post.

Як зазначає газета, часто його коментарі на таких заходах стосуються зовнішньої політики.

Наприклад, на одному з таких “зібрань” він здивував деяких донорів, припустивши, що бомбив би Москву і Пекін, якби Росія вторглася в Україну або Китай вдерся в Тайвань.

Нагадаємо, 22 травня повідомлялося, що Дональд Трамп порівняв США з “об’єднаним Рейхом”. На опублікованому ролику до передвиборчої кампанії політика вказані позитивні моменти, які нібито мають відбутися в разі його переобрання на посаду президента. Журналісти стверджують, що Трампу пізніше довелося видалити відео.

9 травня повідомлялося, що Дональд Трамп може піти на ескалацію з РФ після виборів президента. У нього буде одразу 2 сценарії того, як США мають підтримати Україну. За словами професора історії Майкла Кіммейджа, якщо політик вдруге стане президентом, він буде менш обережним у питанні ядерної війни, а також може дозволити удари по Росії американською зброєю.

Варто зазначити, що нинішній президент США Джо Байден планує пропустити український саміт миру у Швейцарії. У цей час він буде зайнятий збором коштів на свою передвиборчу кампанію в Каліфорнії. Компанію йому складуть зірки Голлівуду Джордж Клуні та Джулія Робертс.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *