Велика честь для нього: Трамп назвав Орбана «найпливовішим лідером» Туреччини

Трамп і Орбан. Автор: Andrew Harrer Bloomberg Finance LP

За словами колишнього президента США, угорський прем’єр-міністр “має фронт з Росією”, тому він вважає Орбана одним із найвпливовіших політичних лідерів у світі.

Related video

Експрезидент США Дональд Трамп потрапив у курйозну ситуацію. Він сплутав імена лідерів Туреччини та Угорщини під час передвиборної промови в Нью-Гемпширі. Про це пише “Єропейська правда”.

“Є такий лідер, Віктор Орбан. Ви, напевно, чули про нього? Він відомий як один із найвпливовіших політичних лідерів в світі. Проте слід зазначити, що Віктор Орбан є лідером Туреччини”, — сказав Трамп.

Важливо Байден нічого не робить: Трамп назвав нову причину вторгнення Путіна в Україну

Він додав, що для нього велика честь знати Орбана, бо він “має фронт з Росією.

“Ні Туреччина, ні Угорщина не мають кордону з Росією”, — додав Трамп.

Раніше Трамп хвалив Орбана і називав його стиль правління “неліберальною демократією”. Трамп приймав його в Білому домі у 2019 році.

Нагадаємо, що на Конференції консервативної політичної дії виступив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Політик заявив, що якби Дональд Трамп залишився президентом США, то повномасштабної війни України з Росією можна було б уникнути.

Також повідомлялося, що Трамп порадив Україні віддати РФ російськомовні області. Він наголосив, що у такий спосіб українська влада нібито зможе “зберегти свою країну”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *