Вибори у США 2024 — Байден зустрінеться з Трампом

Фото: Слово и Дело | Байден набрав необхідну кількість голосів для висунення на вибори

За словами журналістів, перемога на праймеріз дає лідеру Білого дому достатню кількість делегатів для висунення на пост президента від Демократичної партії.

Related video

На праймеріз Демократичної партії у штаті Джорджія перемогу здобув Джо Байден, нинішній президент США. Це дає йому змогу перейти до наступного етапу — участі у виборах, які заплановані на листопад. Про це повідомляє видання The Hill.

Згідно з прогнозами штабу, який ухвалює стратегічні рішення, перемога на праймеріз у Джорджії забезпечує Джо Байдену достатню кількість делегатів для висунення на пост президента від Демократичної партії. Це практично гарантує його участь у президентських виборах у листопаді та повторну зустріч із колишнім президентом Трампом.

Зазначимо, що 13 березня в Джорджії та Вашингтоні відбулися кампанії протесту, спрямовані проти дій адміністрації Байдена в контексті збройного конфлікту між Ізраїлем і ХАМАС.

У Вашингтоні організатори протесту закликали первинних виборців від Демократичної партії голосувати за “незареєстрованих”, тоді як у Джорджії організатори закликали членів партії залишити свої бюлетені незаповненими.

Нагадаємо, 1 березня західні ЗМІ повідомляли, що Дональд Трамп популярніший за теперішнього президента Джо Байдена принаймні в семи ключових штатах, які ймовірно відіграватимуть важливу роль у визначенні підсумків виборів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *