Вибух між США та Канадою — ЗМІ повідомляють про теракт на мосту над Ніагарським водоспадом

На мосту над Ніагарським водоспадом стався вибух

За даними журналістів, в автомобілі, який проїжджав по Райдужному мосту, була вибухівка.

Related video

У середу, 22 листопада, на прикордонному пункті пропуску між США і Канадою вибухнув автомобіль. Про це повідомляє ABC News.

Вибух стався на Райдужному мосту, який з’єднує дві країни і проходить над Ніагарським водоспадом. Чи був хтось у момент вибуху в автомобілі і чи є постраждалі, не уточнюється.

За даними джерела, у мерії міста Ніагара-Фолс зазначили, що машина їхала з Канади до США. Офіс ФБР у Буффало (місто у штаті Нью-Йорк) заявив, що проводить розслідування події.

Генеральний директор Управління громадських мостів Буффало і Форт-Ері Рон Рієнас повідомив ABC News, що всі чотири канадсько-американські мости через річку Ніагара закрили з “запобіжних міркувань”.

Губернаторка Нью-Йорка Кеті Гоукул розповіла, що їде в Буффало на зустріч із правоохоронними органами та службами екстреної допомоги.

“За моєю вказівкою поліція штату Нью-Йорк активно працює з Об’єднаною оперативною групою ФБР із боротьби з тероризмом, щоб контролювати всі пункти в’їзду до Нью-Йорка”, — написала вона в соцмережі X.

Джерела Fox News повідомили, що в автомобілі була вибухівка і це була “спроба теракту”. За даними джерела, двоє людей, які перебували в машині, мертві. Прикордонник дістав поранення. Автомобіль їхав зі США в Канаду і намагався під’їхати до будівлі прикордонної служби.

ФБР розслідує справу як спробу теракту.

На мосту над Ніагарським водоспадом стався вибух

Нагадаємо, що 8 листопада у США, у штаті Техас, пролунав вибух на хімічному заводі в Шепарді. Після цього почалася сильна пожежа.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *