«Винна розвідка»: ФСБ висунула нові звинувачення Україні після теракту в «Крокусі»

Фото: РИА Новости | У ФСБ висунули нові звинувачення Україні після теракту в “Крокусі” (ілюстративне зображення)

За словами директора російської ФСБ Олександра Бортнікова, він повністю впевнений, що стрілянину в концертному залі нібито організував Київ. Він пообіцяв, що всі винні “обов’язково понесуть покарання”.

Related video

Воєнна розвідка України нібито має безпосереднє відношення до теракту, який стався в концертному залі Підмосков’я “Крокус Сіті Холі”. Таку думку висловив директор ФСБ Олександр Бортніков, передає російське медіа “РИА Новости”.

За його словами, вже нібито можна впевнено говорити про те, що Київ “пов’язаний” із подіями в “Крокусі”. Наразі слідство ще триває, але в Москві вже перекинули всю провину на українську розвідку.

Ба більше, продовжують у російській спецслужбі, з кінця березня, коли і стався теракт, затримали понад 20 осіб, які можуть бути причетними до злодіяння. Олександр Бортніков вважає, що всі вони були виконавцями і пособниками.

“Хочу запевнити, що всі обставини злочину буде встановлено, і кожен причетний до нього не уникне покарання”, — каже директор ФСБ.

При цьому, однією з цілей замовників теракту в “Крокус Сіті Холі”, продовжує Олександр Бортніков, є заподіяння шкоди відносинам країн СНД за допомогою релігійного і національного чинників.

“Наші геополітичні опоненти розраховують зруйнувати унікальний міжетнічний і міжконфесійний баланс, що склався за тривалий період співіснування наших народів”, — підсумував представник російської спецслужби.

Нагадаємо, що ще 10 квітня джерела Фокусу в українських спецслужбах заявляли, що Росія планує “повісити” на главу СБУ Василя Малюка теракт у “Крокусі”. Інсайдери в спецслужбах підкреслили, що російський президент Володимир Путін не може пробачити удари по Кримському мосту та інші спецоперації СБУ. Відповідно, з Василя Малюка спробують зробити “головного терориста”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *