Всюди літали речі: раптовий шторм «розірвав» круїзний лайнер (відео)

Фото: Cruisehive | Раптові, короткочасні шторми не рідкість у літню пору в Сонячному штаті

Жінка з коляскою і дитиною на руках ледь уникла зіткнення з предметом, що летів. Інша пасажирка, Дженніфер Стенсіл, показала в соціальних мережах, як вирувала негода.

Related video

Раптовий шторм у Флориді (США) змусив пасажирів круїзного лайнера “Independence of the Seas” компанії Royal Caribbean тікати в укриття минулого тижня, коли вони підіймалися на борт у порту Канаверал на мисі Канаверал. Про це пише Miami Herald.

На відеозаписах видно, як ураганний вітер пронісся зоною басейну, підкинувши в повітря шезлонги і парасольки, а на палубу посипалися уламки. Перелякані люди намагалися знайти укриття, деякі не могли навіть встояти на ногах.

Одна жінка, яка тягла коляску, ледь уникла зіткнення з предметом, що летів, коли вона з дитиною на руках відстрибнула вбік.

“О ні! Обережно!” — кричить хтось за кадром.

Пасажирка Дженніфер Стенсіл виклала одразу два відео в соцмережах.

“Це було просто божевілля. Це було схоже на сцену з фільму “Твістер”, який було знято 1996 року, що розповідав про погоню за торнадо”, — сказала американка.

Приблизно через чотири хвилини після початку шторму вітер вщух, дощ припинився, і небо прояснилося.

Співробітники круїзної компанії також розповіли про цю ситуацію.

“У п’ятницю, 16 червня, під час відплиття з порту Канаверал, Independence of the Seas зіткнувся з раптовим поривом сильного вітру. Це тривало недовго, і серйозних травм серед наших гостей або членів екіпажу не було”, — йдеться в заяві.

Корабель продовжив свій регулярний маршрут, прибувши в суботу вранці на Perfect Day у Коко-Кей на Багамах.

Видання зазначає, що раптові, короткочасні шторми, що характеризуються проливними дощами та сильними вітрами, не рідкість у літню пору в Сонячному штаті.

Раніше Фокус писав, що жінка вимагає повернення грошей за трирічний “круїз мрії”. Кімберлі Аріззі продала одяг, меблі та свої телевізори за тисячі доларів, готуючись до незабутньої подорожі. Жінка нещодавно вийшла на пенсію і продала свою квартиру, переїхавши в трейлер у парку.

Також повідомлялося, що дайвер знайшов затонулий корабель із вантажем багатовікової давності. Гідеон Гарріс виявив на дні моря “величезний, рідкісний вантаж” мармурових архітектурних експонатів 1800-річної давності.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *