Втікали зі швидкістю 150 км/год: деталі загибелі двох українських підлітків у Польщі (фото)

Фото: trojmiasto.pl | ДТП у Польщі

16-річний українець і його на рік старший пасажир загинули внаслідок ДТП під час поліцейської погоні. Вони втікали від правоохоронців понад 50 кілометрів та врізалися в дерево.

Related video

Подія з українськими підлітками в Польщі сталася вночі на 29 травня. Приблизно о 0:15 у Вейхерово поліція намагалася хотіли зупинити Audi A4, водій якої не ввімкнув ближнє світло фар, пише Interia.

Правоохоронці подали водієві світловий та звуковий сигнал про зупинку транспортного, але керманич прискорився і поїхав у бік Реди, розповіла речниця поліції Поморського воєводства Каріна Камінська.

За її словами, до переслідування приєдналися офіцери з Гдині, які намагалися зупинити Audi у Сопоті, але водій, втікаючи на швидкості близько 150 км/год, намагався виштовхнути поліцейських з дороги.

Важливо Смертельний фінал: 18-річний українець загинув, тікаючи від польських поліцейських (відео)

Погоня закінчилася в Гданську, де водія, який ймовірно, бажаючи уникнути зіткнення з іншим транспортним засобом, занесло і автівка врізалася в дерево та перекинулася.

Поліцейські почали надавати допомогу водієві та пасажиру транспортного засобу, але незважаючи на реанімаційні заходи, 16-річний водій помер на місці пригоди. Його 17-річний пасажир автомобіля помер у лікарні.

Наразі вилучені записи з бодікамер поліцейських, проводиться ретельне з’ясування обставин інциденту, — резюмувала речниця поліції.

Як додає “Укрінформ”, хлопці родом із Запорізької області. До Польщі вони приїхали після початку повномасштабного вторгнення. Один з них проживав у місті Вейгерово, а інший — у Гдині.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року у Польщі автобус з українцями потрапив в аварію неподалік кордону. Повідомлялося, що водій автобуса врізався у припарковану вантажівку. Внаслідок аварії загинув 30-річний чоловік, ще 8 людей було госпіталізовано.

Окрім того, у листопаді у Польщі в ДТП загинули дві жінки та 6-річна дитина. Також стан 3-річної дитини та ще однієї жінки оцінювали як важкий. Зазначалося, що автобус віз українців до пункту пропуску й імовірно, що водій заснув за кермом.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *