У Новосибірську прорвало трубу та затопило вулиці – відео

Фото: Astra | У Новосибірську прорвало трубу, без опалення 200 об’єктів

Місцева міська рада повідомляла, що без теплопостачання та гарячої води залишилося 237 об’єктів. Мешканцям обіцяють, що аварійні роботи закінчать до кінця вечора.

Related video

У Новосибірську декілька районів залишилися без теплопостачання в 15 градусів морозу через прорив труби. Про це повідомляє Astra в Telegram.

Унаслідок аварії деякі вулиці міста затопило гарячою водою. Повідомляється, що вночі, коли стався прорив труби, температура на вулиці становила 25 градусів морозу. Без тепла залишилося практично пів міста — Ленінський і Кіровський райони.

Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Зазначається, що в цих районах розташовані близько 200 об’єктів, а в медзаклади, які там розташовані, перестали госпіталізувати людей.

Важливо Мерзне не лише Підмосков'я: за місяць у РФ сталися щонайменше 8 великих аварій, — ЗМІ

У міській раді Новосибірська кажуть, що станом на 6:35 без тепла та гарячої води залишилося 237 об’єктів. Наразі комунальники проводять аварійні роботи, які планують завершити до вечора. Загалом від теплопостачання відключено 104 будинки та 13 соціальних установ.

Також унаслідок прориву були затоплені трамвайні колії, деякі трамваї тимчасово змінили свої маршрути.

У Росії сотні будинків без тепла

Новий 2024 рік для росіян розпочався з комунальних аварій без тепла та гарячої води. 6 січня російські медіа писали, що через прорив на теплотрасі в Підмосков’ї без теплопостачання залишилося 20 тисяч людей.

Жителі РФ мерзли у квартирах, адже температура повітря досягала лише 13—15 градусів тепла. Також мешканці будинків залишилися без гарячої води, а частина навіть без світла. Дехто з росіян уже через добу виходив на мітинги та просив вирішити ситуацію з теплом. У багатьох унаслідок аварії розірвало труби. Через таку ситуацію люди вимушені евакуйовуватися зі своїх помешкань.

Також без тепла санаторій, де проходять лікування російські військові. Люди обурені та скаржаться, що “чоловіки захищають Батьківщину”, а їхні дружини з дітьми мерзнуть. Аби окупанти не замерзли, волонтери купують обігрівачі в санаторій, адже в палат лише 10 градусів тепла.

Нагадаємо, як писали російські медіа, у Подольську місцева влада оголосила локальний режим надзвичайної ситуації. Проблеми в мешканців почалися ще на початку січня через сильні морози та прорив на теплотрасі.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *