У Парижі руфери підняли прапор України на даху поїзда, що рухається (фото, відео)

Фото: Instagram | Український прапор було піднято на даху поїзда в Парижі

Український фотограф і руфер Юрій Мармеладов разом із другом проїхав на вагоні поїзда паризького метро повз Ейфелеву вежу.

Related video

У Франції двоє юнаків підняли прапор України на даху рухомого поїзда паризького метро. Відповідними кадрами поділився один з учасників перформансу Юрій Мармеладов на своїй сторінці в Instagram.

Разом зі своїм другом український руфер тримав державний символ у момент, коли поїзд проїжджав повз Ейфелеву вежу.

Руфери підняли прапор України на даху вагона метро

Деякі люди зазначили в коментарях, що жест Мармеладова був небезпечний для його життя і, можливо, порушив місцеві закони. Однак частина коментаторів підтримали вчинок хлопців.

Деякі користувачі мережі розкритикували вчинок руферів

Користувач із ніком dream.shifter, який зафіксував згадані кадри, відреагував на критику в Instagram Stories.

“Читання коментарів класично безцінне. Коли ще смішніше те, що люди не розуміють справжнього визначення свободи. Навіть якщо вони живуть у “вільних” країнах”, — написав автор фото і відео з українським прапором.

Автор фото і відео відреагував на коментарі

Нагадаємо, що 1 серпня в грузинському Батумі під час акції проти прибуття круїзного лайнера Astoria Grande з російськими туристами на борту затримали двох громадян України. Усім затриманим інкримінують “дрібне хуліганство” і “непокору поліції”.

Раніше, 22 травня, ми писали про те, що блогерка з України Ілона Чорнобай влаштувала перформанс на червоній доріжці Каннського кінофестивалю-2023, вийшовши в сукні кольору українського прапора та обливши себе бутафорською кров’ю. Уродженка Краматорська підкреслила, що акція була на підтримку українців, які зараз перебувають в окупації.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *