У Північному морі загорілося судно з тисячами автомобілів Mercedes, є постраждалі (відео)

Пожежа на вантажному судні попередньо була спричинена загорянням електрокара, після чого вогонь перекинувся на інші автівки. Відомо, що загинула щонайменше одна людина, ще 16 осіб отримали травми різного ступеня.

Related video

26 липня за 30 км на північ від голландського острова Амеланд на вантажному судні Fremantle Highway, який плив під прапором Панами, сталася масштабна пожежа, про це повідомляє EuroNews.

За даними видання, вантажне судно перевозило понад 3 тисячі автомобілів з німецького порту Бремерхафен до Порт-Саїд. Попередньо повідомляється, що мова йде про автівки марки Mercedes.

Зазначається, що ймовірно причиною пожежі стало загоряння електрокара, після чого вогонь почав поширюватись та інші автомобілі.

Відомо, що рятувальники намагаються впоратися з наслідками пожежі та стабілізувати корабель для запобігання затопленню, адже для найближчих регіонів така подія стане екологічною катастрофою.

За даними ЗМІ, 23 моряки змогли евакуюватись з судна за допомогою вертольотів, ще близько 7 людей вистрибнули за борт, де їх підібрали рятувальні човни та доставили на узбережжя.

У видання повідомляють, що вже відомо про одного загиблого та щонайменше 16 поранених.

Раніше Фокус писав, що величезний корабель MS World Discoverer, який затонув ще у 2020 році, лежить усього за кілька метрів від пляжу на архіпелазі Соломонові острови в Тихому океані та став справжнім туристичним об’єктом.

Також 20 липня повідомлялось, що каякер із Аляски випадково записав свою смерть на GoPro. На березі озера знайшли шолом зниклого чоловіка із закріпленою на ньому камерою. Запис показав, що він перекинувся на байдарці в холодній воді.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *