У РФ найманець із «Вагнера» опинився в колонії за повторне вбивство

Фото: Mash | Суд засудив 34-річного Сергія Руденка до 11 з половиною років ув’язнення

“Демобілізований” найманець із ПВК відгукнувся на оголошення про здачу квартири в інтернеті. Під час огляду житла в нього виникли розбіжності з господинею через вартість, після чого він задушив жінку.

Related video

Засуджений житель Ростова-на-Дону, який воював в Україні у складі ПВК “Вагнер”, знову опинився в колонії суворого режиму за звинуваченням у вбивстві. Шість років тому його визнали винним в аналогічному злочині. Про це повідомила пресслужба прокуратури Ростовської області.

Суд засудив 34-річного Сергія Руденка до 11 з половиною років ув’язнення.

Слідство вважає, що Руденко відгукнувся на оголошення про здачу квартири в інтернеті, 26 квітня 2023 року під час огляду житла у нього виникли розбіжності з господинею через вартість. Він побив жінку і задушив шнурком, а потім зник, прихопивши її телефон. Підозрюваного затримали того самого дня, на допиті він зізнався.

За даними слідчого комітету, Руденко мав намір задушити власницю житла і завдав множинні удари ножем в область шиї. Але представники прокуратури про це не згадали.

У підсумку колишнього “вагнерівця” визнали винним у вбивстві та крадіжці, вирок винесли 4 вересня.

Пресслужба СК повідомила, що чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство. За даними Mash, він перебував у лавах ПВК “Вагнер” і скоїв убивство вже після “демобілізації”.

Вирок жителю Ростова-на-Дону з таким самим ім’ям журналісти знайшли в судових базах. У 2018 році його засудили на 10 років колонії суворого режиму за вбивство, вчинене роком раніше. За матеріалами слідства, під час сварки Руденко задушив співмешканку шнуром і поясом, після чого забрав із собою її телефон і прикраси.

Нагадаємо, що деякі “вагнерівці” увійдуть до складу білоруської ПВК.

Також повідомлялося, що Росгвардія могла почати вербування раніше засуджених бійців ПВК “Вагнер”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *