У Росії чоловік атакував сусідів на дачі гарпуном і саморобним вогнеметом (відео)

Фото: Скрин відео | За інформацією медіа, сварка виникла через крадіжку електроенергії

Зловмисник вистрілив із рушниці для підводного полювання в голову садового товариства, а також застосував вогнемет проти чоловіка, який погрожував відібрати зброю. Всі учасники інциденту перебувають у лікарні.

Related video

Дачний конфлікт росіян через крадіжку електроенергії закінчився опіками й операцією, а також порушенням кримінальної справи про замах на вбивство. Деталями інциденту 26 червня поділилися у телеграм-каналі SHOT.

У селищі Трудове поблизу Владивостока росіянин лякав сусідів, із якими вступив у суперечку, саморобним вогнеметом. Після спроби відібрати в нього зброю зловмисник атакував чоловіка. Пізніше постраждалого госпіталізували з опіками 60% тіла.

Окрім того, від агресії зловмисника постраждала керівниця місцевого садового товариства. Він вистрілив жінці в голову з рушниці для підводного полювання, коли та стояла поруч. За даними медіа, гарпун пробив постраждалій шию наскрізь, і її вже прооперували.

Автори контенту передали, що проти “стрільця” вже порушили кримінальну справу про замах на вбивство двох осіб. Сам він, як відомо, теж перебуває в лікарні з опіками.

Нагадаємо, 25 червня 300 вахтовиків із Таджикистану та Киргизії влаштували масову бійку через те, що не змогли поділити місця в черзі в їдальню.

Раніше, 24 червня, дружина найманця ПВК “Вагнер” ударила його ножем після прояву агресії під впливом алкоголю. В ЗМІ пояснили поведінку російського бійця хвилюваннями через військовий заколот Євгена Пригожина.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *