Українець збив на смерть іноземців, які намагалися його пограбувати — деталі та відео

Фото: Скриншот | У Туреччині заарештували українця, який збив на смерть грабіжників

За даними журналістів, загиблі могли бути громадянами Туреччини та Азербайджану. Вони намагалися вкрасти сумку, в якій було 35 тисяч євро. Громадянина України після інциденту затримали.

Related video

У Туреччині заарештували громадянина України, якого пограбували. Він на своєму автомобілі на смерть збив зловмисників. Про це повідомляє місцеве видання Antalya Hakkinda 11 листопада.

Зазначається, що стався інцидент 10 листопада в районі Аланії. Українець, який займається електронною комерцією, пересувався з сумкою, в якій знаходилося 35 тисяч євро. Звідки їм було відомо про це — невідомо.

Важливо Продавав двигуни для БПЛА: у Німеччині заарештували чоловіка, який допомагав РФ обходити санкції

Зловмисники на мотоциклі під’їхали до його автомобіля, розбили бокове скло і почали погрожувати українцю. У результаті вони поцупили гроші та спробували втекти, але нічого не вийшло.

Дмитро Ц. почав їх переслідувати на своєму автомобілі і після 300 метрів погоні врізався в мотоцикл із грабіжниками. Вони з нього впали і від отриманих травм померли на місці.

За даними видання Antalya Hakkinda, грабіжниками були двоє громадян Азербайджану, проте в Alanya Gazetesi зазначили, що Мурат О. мав турецьке громадянство, а Ельнур Б. — азербайджанське.

Місцеві співробітники правоохоронних органів затримали українця на місці злочину і доправили в будівлю суду. Потім його заарештували і відправили до в’язниці. Яка його подальша доля — невідомо.

Нагадаємо, 1 листопада повідомлялося, що в Португалії заарештували російськомовного через мовну помилку. В одному з ресторанів Лісабона 36-річний турист намагався замовити фруктовий сік, однак виникли труднощі з перекладом, і офіціанту довелося викликати поліцію, адже його сприйняли як терориста.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *