Забороняв годувати, щоб виріс праноїдом: блогер заморив голодом новонародженого сина

Блогер Максим Лютий

Батько хлопчика мріяв, щоб той став праноїдом — людиною, яка живиться сонячною енергією. У СІЗО зараз чоловік їсть як м’ясо, так і інші продукти, від яких відмовляються сироїди.

Related video

У Росії блогер-сироїд Максим Лютий, який заморив голодом свою місячну дитину, на суді зізнався, що їсть м’ясо в СІЗО. Про це пише російське видання SHOT.

“Так, я м’ясо вживаю. І не тільки м’ясо, а й інші продукти”, — заявив Лютий у суді, який проходить у Лазарівському районі міста Сочі.

Лютий своєї провини не визнає. Блогер перебуває в Армавірі — у СІЗО №2.

“За словами інших арештантів, він тільки вдає, що відмовляється від місцевої баланди й живе на фруктах із передач або замовленнях на маркетплейсі. А насправді може тишком-нишком навернути супчику або макаронів із тушонкою”, — пише видання.

Важливо Заморили голодом. Вчені змогли перемогти одну з найбільш важковиліковних хвороб

Раніше мати Лютого стверджувала, що її син продовжує дотримуватися своїх принципів і за ґратами.

Сироїда судять за те, що він довів до смерті свого місячного сина. Немовля померло від виснаження в Сочі цієї весни. Його народили вдома 11 лютого, а потім, за версією слідства, блогер забороняв дружині годувати дитину. Батьки вирішили не ставити немовля на медичний облік і не реєстрували його. Дитину назвали Космос. За перший місяць малюк схуд майже на кілограм — із 2300 до 1600 гр. У лікарню дитина потрапила з пневмонією, а також легеневою та печінковою недостатністю. Малюк помер 8 березня.

За версією слідства, Максим Лютий годував новонародженого сина рослинною їжею та купав у крижаній воді, так він “оздоровлював” немовля. Психолого-психіатрична експертиза визнала батька-сироїда осудним.

За словами рідних, Лютий мріяв виростити з дитини праноїда — людину, що харчується сонячною енергією.

Відносно матері порушили карну справу про заподіяння смерті через необережність і відправили під домашній арешт.

Нагадаємо, що 41-річна мати Келлі Боуман і її родина отримали вибачення від школи після скарги на те, що учня “морили голодом” під час обіду.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *