Залучили громадян Молдови — за акціями із зіркою Давида у Франції може стояти РФ — ЗМІ

Фото: Twitter | Зірка Давида

За інформацією журналістів, затримана пара, яка малювала графіті на фасаді будинку, визнала, що робила це за винагороду. Молодих людей помістили в центр для утримання та збираються депортувати з країни.

Related video

Численні графіті із зіркою Давида, що з’явилися на паризьких вулицях після початку операції Армії оборони Ізраїлю в Секторі Гази, можливо, наносили в межах спеціальної операції, ініційованої з Кремля. Таку версію вивчають у поліції Франції, передає Franceinfo з посиланням на джерела.

Організатори цієї кампанії мали намір дестабілізувати становище у Франції.

За даними журналістів, днями поліціянти затримали пару з Молдови, які вночі малювали зірки Давида на будівлях. На запитання молоді люди відповіли, що робили це за винагороду.

Подружжя вирішили депортувати й помістили в центр для утримання нелегальних мігрантів.

Зірка Давида

Зірка Давида

Зірка Давида

Зазначається, що встановлено особи ще однієї групи, яку зафіксували камери відеоспостереження. Але вони поспіхом виїхали за межі країни.

Після того, як 7 жовтня бойовики ХАМАСу атакували громадян Ізраїлю, влада країни оголосила їм війну. Але на тлі ударів по Сектору Газа в інших країнах відбулися також і пропалестинські акції, зокрема й у Франції. Поліції країни довелося навіть застосовувати силу та розганяти протестувальників водометами.

Нагадаємо, що влада Ізраїлю назвала умови для припинення бойових дій у Газі. Прем’єр-міністр країни Беньямін Нетаньягу заявив, що припинення вогню негативно позначиться на зусиллях країни зі звільнення заручників.

Також Фокус у своєму матеріалі розбирався, чому бойові зіткнення в Секторі Гази далекі від свого завершення, хоча зачистити територію Ізраїлю та вийти до кордонів Сектора Гази військовим вдалося за кілька днів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *