Заступника голови міськдуми Тобольська Тюменської області знайдено мертвим — випав із вікна

Фото: З відкритих джерел | Одна з чергових смертей серед однопартійців президента РФ Володимира Путіна

Журналісти пишуть, що помітних ознак насильницької смерті не виявлено. Однією з найімовірніших причин називають проблеми з серцем.

Related video

Депутата Тобольської міської Думи, члена правлячої партії Володимира Путіна “Единая Россия” Володимира Єгорова знайшли мертвим у середу, 27 грудня. Про це повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС.

Як зазначає Слідчий комітет Тюменської області, Єгоров випав із вікна своєї квартири на третьому поверсі на Кедровій вулиці в Тобольську. Як пише російське видання Інфо24, помітних ознак кримінальної смерті не виявлено. Найточніша інформація стане відома після розтину.

“Одна з найімовірніших причин — проблеми із серцем”, — поінформували у відомстві.

Важливо В Індії з вікна готелю випав найбагатший держслужбовець РФ й депутат від "Єдиної Росії"

Як зазначають в американському Newsweek, це остання із серії загадкових смертей відомих російських діячів відтоді, як почалося повномасштабне вторгнення в Україну в лютому 2022 року.

Видання зазначає, що кілька відомих росіян загинули, випавши з вікон. Серед них — Равіль Маганов, голова “Лукойлу”, другого за величиною виробника нафти в Росії; ковбасний магнат, депутат “Єдиної Росії” Павло Антов; Марина Янкіна, представник російського Міноборони.

Newsweek не зміг негайно з’ясувати причину смерті Єгорова і звернувся електронною поштою до Міністерства закордонних справ Росії за коментарями. Відповіді не надійшло.

Фото: Скриншот Хто такий Володимир Єгоров

За повідомленнями російських державних ЗМІ, Володимиру Єгорову на момент смерті було 46 років. У 2007 році він почав працювати в адміністрації Тобольська. Там до 2014 року обіймав посаду голови комітету земельних відносин і лісового господарства.

У 2016 році Єгорова засудили до виправних робіт за нестягнення орендної плати з бізнесменів за оренду муніципальної землі, але з нього зняли звинувачення.

З 2014 року Єгоров керував базою відпочинку “Винокурово”. А пізніше був обраний заступником голови міськдуми Тобольська.

У 2022 році парламентарій став одним із найбагатших депутатів міста з доходом 9,1 мільйона рублів. Єгорову належать шість земельних ділянок, два житлових будинки, дві квартири й одна нежитлова будівля, а також автомобілі, зокрема Toyota, вантажівка KIA, УАЗ, а також моторний човен.

У Єгорова залишилися дружина і двоє дітей.

Важливо Загадково випав із вікна: у Москві помер голова ради директорів нафтового гіганта "Лукойл"

Фокус писав 9 травня про смерть колишнього топ-менеджера “Лукойл”, мільярдера Олександра Суботіна. Він лікувався від похмілля у шаманів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *