Аварія у Києві — на блокпосту на смерть збили військового — фото

Фото: Поліція Києва | На вʼїзді в Київ на смерть збили військового

Як зазначили в поліції Києва, водій Honda, який наїхав на військового, що ніс службу на блокпосту, не впорався з керуванням, проте був у тверезому стані.

Related video

На блокпосту на вʼїзді в Київ автомобіль збив 47-річного військовослужбовця. Від отриманих травм чоловік помер. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції.

Правоохоронці зазначають, що ДТП трапилася в неділю, 22 жовтня, приблизно о 00:30 на Броварському проспекті.

За попередніми даними поліції, водій, який керував автомобілем Honda, рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту в другій смузі для руху з трьох наявних.

“В умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль і здійснив різке гальмування”, — зазначили в повідомленні.

На вʼїзді в Київ на смерть збили військового

Водій не впорався з кермуванням і виїхав у крайню праву смугу для руху, де й наїхав на військовослужбовця. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Як додали правоохоронці, потерпілий 1976 року народження в той час ніс службу на блокпосту.

Водія автомобіля Honda слідчі затримали. Прилад “Драгер” показав, що на момент аварії чоловік 1978 року народження перебував у тверезому стані.

На місці працювала слідчі з розслідування ДТП столичного главку, слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт.

“За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування”, — наголошують правоохоронці.

ДТП на блокпостах: що відомо

Нагадаємо, у КНП ХОР “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” повідомили, що 16 вересня поблизу селища Чутове в Полтавській області сталася аварія — військові врізалися вблокпост.

Як виявилося, захисники не впоралися з кермуванням та в’їхали на авто в блокпост. Унаслідок аварії постраждали четверо військовослужбовців.

Постраждалих військових госпіталізували

Постраждалих військових госпіталізували

Раніше в Україні вже ставалися ДТП на блокпостах. Зокрема, вночі 25 липня водій збив у столиці двох нацгвардійців. Один постраждалий загинув, іншого госпіталізували.

27 липня у Київській області в блокпост врізалася вантажівка. Тоді обійшлося без постраждалих. Як зазначали в поліції, аварійну ситуацію створив водій Daewoo, який виїжджав із другорядної вулиці та не надав переваги DAF.

Також у ДБР повідомили, що в Києві близько півночі 26 травня сталася дорожня аварія зі смертельними наслідками — суддя за кермом автомобіля наїхав на військовослужбовця Національної гвардії України.

Суддю затримали, від перевірки на стан сп’яніння в закладі охорони здоров’я він відмовився. Проте пізніше суд задовольнив клопотання Київської міської прокуратури й дозволив примусово відібрати біологічні зразки у винуватця ДТП.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *