«Батьки не з’явилися»: копи врятували дитину, яка понад добу пробула в зачиненій квартирі (відео)

Фото: Скриншот | У Харкові врятували маленьку дівчинку

За інформацією правоохоронців, у Харкові врятували маленьку дівчинку, яка була зачинена в квартирі. Дитина постійно плакала, оскільки була дуже налякана та розгублена.

Related video

У Харкові маленька дівчинка понад добу провела одна в замкненій квартирі. Про це 3 вересня повідомила пресслужба патрульної поліції Харківської області.

Ця жахлива подія трапилася в Харкові у Холодногірському районі міста. До поліції поступив виклик про те, що вже майже добу квартиру заявниці затоплюють із помешкання, яке розташована поверхом вище. Також жінка повідомила, що увесь цей час з-за дверей помешкання чути дитячий плач.

Поліцейські прибули за викликом, але спроби достукатися до власників квартири були марними, двері ніхто не відчинив, а з квартири дійсно лунав плач дитини. Правоохоронці одразу викликали рятувальників і бригаду медиків, оскільки дитина могла бути в небезпеці.

“Зайшовши до квартири, поліцейські побачили там малу дівчинку. Дитина постійно плакала, вона була дуже налякана та розгублена. У квартирі панував повний безлад і антисанітарні умови”, — повідомили в поліції.

Дитину медики ушпиталили, аби впевнитися, що її життю та здоровʼю нічого не загрожує.

На місце прибула слідчо-оперативна група й інспектори ювенальної превенції. Батьків дитини розшукують. Надалі цією справою займуться слідчі.

У Патрульній поліції подякували небайдужим за виклик і екстреним службам, які допомогли врятувати дівчинку.

Нагадаємо, 3 вересня повідомлялося, що в Київській області виявили мертвим 4-річного хлопчика. За попередньою інформацією, дитина потонула.

4 серпня в селі Ходосівка Київської області потонув 10-річний хлопчик Іван. НП сталася на престижній базі відпочинку, куди батьки відправили дитину займатися футболом.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *