Був єдиним сином: під час нічного нападу на Вінниччині загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький (фото)

Місце злочину

Як зазначили у Нацполіції, хлопець півтора роки сумлінно служив патрульним у секторі реагування.

Related video

Патрульному поліцейському, який загинув сьогодні вночі у Вінницький області, було усього 20 років. Про це повідомляють у національній поліції України.

Максим Зарецький був рядовим поліції, інспектором сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського районного управління.

З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора роки служив патрульним.

Батьки чоловіка залишилися без єдиного сина.

Максим Зарецький Фото: Національна поліція

“Він був патріотом, надійним товаришем, сумлінним та відданим справі правоохоронцем”, — характеризують у нацполіції загиблого.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 20 квітня, під час дії комендантської години у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль. В авто перебували двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень Максим Зарецький загинув, а його напарник був поранений.

Правоохоронці оголосили план “Перехоплення” у Вінницькій та Одеській областях, адже машина, на якій зникли зловмисники, прямувала саме туди.

Подію прокоментував глава МВС Ігор Клименко. “Неважливо хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти та затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю Закону”, — зазначив міністр внутрішніх справ, додавши, що цей трагічний випадок демонструє, що тилу для поліцейських немає.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 17 квітня внаслідок російського обстрілу Чернігова загинула 25-річна лейтенантка поліції Аліна Миколаєць.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *