Чоловік обікрав піцерію в Тернополі, просидівши в туалеті до ночі — відео

Фото: Скриншот | Чоловік сховався в туалеті в Тернополі

У поліції повідомили, що зловмисник дочекався ночі, вийшов із вбиральні та зміг витягнути з 9 тисяч гривень.

Related video

У Тернополі чоловік просидів у туалеті до закриття піцерії, щоб потім обікрасти касу. Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

Повідомляється, що зловмисник зміг викрасти дев’ять тисяч гривень із каси.

У поліції заявили, що про зникнення грошей власники дізналися не одразу, лише після перегляду відео з камер спостереження. До правоохоронців потерпілі одразу не звернулися, бо впізнали злодія і знали, що знову прийде до них.

У звіті йдеться, що, коли підозрюваний повернувся на місце злочину, адміністратори закладу викликали правоохоронців. Під час розслідування стало відомо, що чоловік — уродженець Сумської області. Він уже близько року перебуває в Тернопільській області. Житла він не має, а тому ночує в під’їздах, у закинутих будівлях чи інших місцях.

Повідомляється, що 20 квітня злочинець залишився переночувати в піцерії. Напередодні з’ясував робочий графік і оглянув приміщення. Камери спостереження він не помітив. Під кінець робочого дня чоловік зайшов до закладу і попросився в туалет. З вбиральні він вийшов тільки після того, як піцерія зачинилася.

Тоді, як ідеться у звіті, зловмисник обійшов приміщення, поїв, витягнув із каси 9000 гривень і втік у тому ж у туалеті. Вранці його знайшла прибиральниця, але він переконав усіх, що його там випадково зачинили. Йому повірили і відпустили, але пізніше дізналися, що історія вигадана, а гроші з каси вкрали.

“Зловмисник у скоєному зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу. Триває слідство”, — заявили в поліції.

Чоловік сховався в туалеті в Тернополі

Нагадаємо, у ДБР повідомляли, що в Запоріжжі поліцейськийвимагав від бійця ЗСУ 100 тисяч грн, хоча той не був винен у ДТП. Так, Правоохоронець отримав 60 тисяч грн, а потім почав вимагати ще 40 тисяч, за які обіцяв повернути військовослужбовцю вилучене після ДТП авто.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *