Ціна залишиться незмінною: «Укрзалізниця» запускає перші жіночі купе в поїздах

Фото: Facebook/Укрзалізниця | Купе будуть доступні для жінок та дітей віком до 6 років

Перші квитки в жіночі купе будуть доступні для продажу наприкінці червня. На час пілотного періоду жіночі купе будуть доступні на 4 рейсах далекого сполучення, які вийшли у лідери за кількістю зареєстрованих конфліктних випадків.

Related video

У понеділок, 12 червня, офіційна пресслужба “Укрзалізниці” повідомила, що запустила перші жіночі купе на низці своїх поїздів. Про це вказано на офіційній сторінці “Укрзалізниці” у Facebook.

“Укрзалізниця” у пілотному режимі відкрила продаж квитків у жіночі купе. Продаж таких квитків відбуватиметься виключно у мобільному додатку “Укрзалізниці”: для того, щоб отримати доступ до функції, достатньо оновити додаток”, — повідомляє пресслужба.

Поїзди з доступними в жіноче купе квитками будуть відмарковані відповідно, посадка буде доступна виключно для жінок і дітей віком до 6 років. Вартість проїзду в жіночих купе не відрізнятиметься від звичайної, кількість квитків на одне замовлення буде обмежена чотирма квитками.

Під час пілотного періоду жіночі купе будуть доступні на 4 рейсах далекого сполучення, які знаходяться серед лідерів за кількістю зареєстрованих конфліктних випадків з початку року:

  • Поїзд №81 Київ — Ужгород;
  • Потяг №41 Дніпро — Трускавець;
  • Поїзд №75 Київ — Кривий Ріг;
  • Потяг №15 Харків — Ясіня.

У пресслужбі зазначають, що квитки в жіночі купе на цих поїздах будуть у продажу вже з 30 червня.

Нагадаємо, з середини лютого 2023 року “Укрзалізниця” додала два нові пасажирські поїзди на Польщу з метою забезпечити щоденне залізничне сполучення. Перший поїзд прямуватиме за маршрутом Харків, Київ — Перемишль, інший піде шляхом Київ — Варшава, Хелм.

Також нагадаємо, на початку березня “Укрзалізниця” опублікувала перелік речей, які найчастіше забувають у вагонах поїздів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *