ДТП в Україні — на Закарпатті вантажівка переїхала дитину

Фото: Скриншот | На Закарпатті вантажівка збила дитину

У Поліції заявили, що водій вантажівки був тверезий на момент події. Однак у крові матері загиблої дитини зафіксовано 1,7 проміле алкоголю.

Related video

У Закарпатській області вантажівка збила дитину. Мати відволіклася, тоді як дівчинка вийшла на проїжджу частину дороги в селищі Ясіня Рахівського району. Про це повідомляє ГУНП у Закарпатській області.

Зазначається, що подія сталася 9 листопада близько 16:20. На дорозі 57-річний водій вантажівки “Урал”, житель села Чорна Тиса, скоїв наїзд на півторарічну дитину.

За словами правоохоронців, вулицею йшла 32-річна місцева жителька з дочкою. В один момент жінка відволіклася і перестала стежити за дівчинкою. Тоді дитина вийшла на проїзну частину дороги, а вже там її збила машина.

Вантажівка збила дитину на Закарпатті Фото: Національна поліція

Повідомляється, що дівчинку госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні, але від отриманих травм вона померла.

Поліція зазначила, що водій вантажівки був тверезий на момент події. Однак у крові матері загиблої дитини зафіксовано 1,7 проміле алкоголю.

“Встановлено, що жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Її дії в поліції кваліфікували як злісне невиконання батьками обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки”, — йдеться в повідомленні.

Вантажівка збила дитину на Закарпатті Фото: Національна поліція

Правоохоронці зазначили, що водій вантажівки затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Матері також може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

“Слідчими вже призначено низку експертних досліджень, за висновками яких правоохоронці встановлять усі обставини аварії. Слідство триває”, — сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Полтавській області через туман сталася масштабна ДТП. Аварія сталася на трасі М 03 Київ-Харків поблизу Решетилівки. На території області спостерігався вночі та вранці туман, а видимість становила лише 200-500 м.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *