«Історія, гідна пера Агати Крісті»: екзотичного втікача знайшли через 3 місяці — під шафою

Фото: Kyiv Animal Rescue Group/Facebook | Змія виявилась тонкохвостим полозом

Ранок дівчини у Києві розпочався з кави та крику через живого полоза посеред кімнати. Рятувальникам вдалося знайти господаря плазуна, який раніше втік із серпентарію.

Related video

Киянка знайшла під своєю шафою екзотичну змію, яку розшукували кілька місяців. Деталями 5 вересня поділились у соцмережах Kyiv Animal Rescue Group.

“Останнім часом маємо багато детективних історій. Ця, наприклад, достойна пера Агати Крісті та голлівудської екранізації”, — зазначили рятувальники тварин.

Ранок киянки розпочався зі звичної чашки кави. Однак він перестав бути звичайним, коли підлога поблизу дивану почала рухатись. У столиці пролунав крик — посеред кімнати на очах дівчини вилізла справжня жива змія.

Плазун заліз під шафу, а українка поспішила на роботу. Проте коли вона повернулась, змія все ще залишалася в кімнаті — мирно спала під шафою. Тоді на місце інциденту приїхали рятувальники та дістали “порушницю”.

Серпентолог з подивом зрозумів, що під шафою дівчини ховався не безневинний вуж, а представник екзотичного виду — тонкохвостий полоз. Тоді експерт припустив, що плазун міг втекти із серпентарію.

Змія поїхала з рятувальниками, а постраждала дівчина почала шукати, звідки до неї додому могла приповзти екзотична змія.

З’ясувалось, що плазуна звати Маршалл (на честь репера Емінем), і він живе у сусідньому під’їзді. Три місяці тому полоз випадково втік із погано зачиненого серпентарію.

“Власник шукав свого улюбленця весь цей час, миттєво приїхав зустрітись із рятувальниками на місце наступної операції з порятунку, ледь не розцілувавши свого “довгенького”, сказав, що з ним все в порядку, просто трохи схуд, а потім кілька годин допомагав рятувальникам і тримав страхувальний тент під височенною тополею, з котрої знімали кота”, — розповіли у KARG.

Де та як провів три місяці екзотичний полоз — досі залишається загадкою.

“Проте це не є проблемою для Голлівуду — сценаристи додумають. А своєму господарю Маршалл, можливо, розповість сам”, — додали рятувальники.

Фото: Kyiv Animal Rescue Group/Facebook

Фото: Kyiv Animal Rescue Group/Facebook

Фото: Kyiv Animal Rescue Group/Facebook

Фото: Kyiv Animal Rescue Group/Facebook

Нагадаємо, мешканка Единбургу знайшла у ванній свого будинку дитинча лисиці. У службі охорони дикої природи припустили, що тварина загубилася та пробралася в житло через відчинені двері.

У Китаї жінка вирішила влаштувати генеральне прибирання в орендованій квартирі та випадково знайшла коштовності на суму понад 2 мільйони гривень.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *