Ковпаки, наперстки для куріння Україна

Ковпаки, наперстки для куріння Україна
Ковпаки, наперстки для куріння Україна

Досі робиш ковпак для водяного, серйозно? Але фольга, корковий корок та мамин наперсток пішли, ні, втекли в минуле. Адже в Києві існує чудовий хедшоп Magaz420, де продаються потрібні растаману курильні прибамбаси. Ти не знав? А магазин з усім тим пропонує напрочуд красиві та недорогі ковпаки для куріння шишок, трави та стафа промислового виробництва. А ще напаси, ковпаки, шліфи, наперстки та бонги в Україні купити можна, не виходячи із дому.

Різноманітність моделей наперсток (ковпаків) для водного

Головним елементом конструкції гравітаційного бонга, або водника, а в народі бульбулятора, вважається ковпак, він же наперсток. І як би не називали цю деталь – шліф, відерце, напір, напас або чаша згоряння, принцип роботи незмінний. Щільно прилягати до шийки пляшки та й легко зніматися в потрібний момент.

На виготовлення ковпака для куріння трави застосовують виключно екологічно чисті матеріали:

  • метал, що забезпечує міцність та довговічність деталі, що по праву заслужила назву «вічного ковпака»;
  • кераміка, нехай крихка, але що дозволяє ліпити з глини (перед випалом) будь-який образ або персонаж;
  • дерево, що використовується як футляр для металевої чаші згоряння – звичайного швейного наперстка з просвердленими в днище отворами потрібного діаметру (щоб стаф не провалювався);
  • жаростійкий пластик із металевою серцевиною, що дозволяє виготовляти неповторні ковпаки у стилі high-tech.

Хіповий hand-made наперсток для куріння магазин пропонує за напрочуд низькою ціною. А також все, що необхідно растаману для курильної сесії, включено в скляні бонги від магазину 420. Крім курильного девайса, кожен подарунок містить запальничку, гріндер, щіточки-йоржики та універсальний засіб для чищення. Адресне доставлення здійснюється оператором Нова Пошта.

Де можна вигідно купити наперсток для трави у Києві

Без сумніву, у найкращому хедшопі Магаз420, інтернет-магазині ексклюзивних курильних девайсів з боросилікатного скла. Каталог містить виключно різноманітні прилади для куріння трави – медичного канабісу, але не включає тютюнових, рослинно-тютюнових та рослинних субстанцій психотропного впливу.

Ви можете купити ковпак в режимі онлайн, зробивши замовлення на сайті магазину у будь-який зручний час, у святкові чи вихідні дні. Також ви можете купити ковпак для куріння Харків реалізує хенд-мейд напери з різних матеріалів та різноманітного дизайну за ульотною ціною. Також онлайн можна замовити доставлення наперстка або скляного шліфа до бонга, або сам бонг до Києва чи по всій Україні, якщо шуканої позиції раптом не виявилося. Таке трапляється, щоправда, вкрай рідко, й столичний менеджер оперативно надішле замовлення Новою поштою. Але доведеться заплатити оператору-перевізнику за пересилання, зате омріяне замовлення буде у вас, й досить швидко.

Всім мир та бережіть себе.

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *