Лотереї в Україні — харків’яни зірвали куш, а після цього зникли — деталі

Фото: Getty Images | Ілюстративне фото

Протягом двох тижнів одразу двоє щасливчиків з Харкова зірвали куш у лотереї. Проте жоден з них не прийшов за своїм виграшем.

Related video

Харків’ян супроводжує “неймовірна удача” в лотереї, але вони не приходять за призами. Про це 4 грудня проінформували на сайті “МСЛ”.

За два тижні одразу двоє мешканців Харкова виграли у лотереї. Один з них навіть може стати мільйонером, адже 26 листопада зірвав джекпот — 1 000 000 гривень. Проте власник щасливого білета так і не зв’язався з організаторами розіграшу, щоб забрати виграні гроші.

Більш того, схожа історія сталася і з іншим щасливчиком. Він 3 грудня виграв приз — 190 000 гривень. Однак для того, щоб забрати свій виграш, житель Харкова теж не з’явився.

Організатори розіграшу з’ясували, що другий харків’янин придбав свій білет за 25 гривень. Це відбувалося у відповідній точці продажу на проспекті Петра Григоренка.

Нагадаємо, у США покарали блогера, який розбив літак заради мільйонів переглядів. Чоловік сам знайшов уламки, щоб зняти їх, але правоохоронцям сказав, що не знає місце події.

Мешканців Лондона обурило, яку ялинку встановили на Трафальгарській площі. Дерево привезли як подарунок до свят з Норвегії, але британці висміяли її через зовнішній вигляд.

Жінка з Бразилії відсвяткувала своє 115-річчя. Вона розкрила секрет свого довгого життя. Виявилось, що довгожителька дотримувалась особливої дієти.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *