Львівська міськрада скорочує персонал – звільняють 150 працівників

Фото: Львівська міська рада | Львівська міська рада (ілюстративне фото)

Львівська міська рада намагається оптимізувати чисельність власних працівників, саме тому з 1 квітня там стане на 150 осіб менше.

Related video

З 1 квітня у Львівській міській раді набуде чинності нова структура виконавчих органів, що передбачає зменшення чисельності її працівників на 150 осіб. Скорочення відбудеться у всіх підрозділах. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

“Згідно з новою структурою, у мерії ліквідовують три департаменти: міської агломерації, з управління персоналом та адміністративних послуг, а також розформовують управління інформаційних технологій. Зміни відбуваються також в інших управліннях Львівської міськради”, — йдеться у повідомленні.

Важливо ЗС РФ завдали удару по Львівській області: куди цілили і що зараз відбувається в регіоні

За словами керівниці управління персоналом ЛМР Лілії Савич, вони помірковано підійшли до процесу скорочення персоналу.

“До перегляду структури ми підходимо помірковано і виважено: однозначно зберігаються ті працівники, які забезпечують життєдіяльність міста, безпосередньо взаємодіють із мешканцями громади тощо”, — сказала Савич.

Таким чином з 1 квітня чисельність Львівської міської ради становитиме 1689 осіб, що на 150 менше, ніж зараз.

Наступний етап скорочення в мерії триватиме до 1 червня.

Нагадаємо, у ніч на 29 березня ЗС РФ вдарили по Львівській області 11 дронами-камікадзе Shahed-136 та двома аеробалістичними ракетами Х-47М2 “Кинджал”. Сили Повітряного командування “Захід” збили усі російські БПЛА, але ракети збити не вдалось.

19 березня у Львові 46-річна жінка народила 105 онука для 87-річної бабусі. Породілля родом із Рівненщини — десята дитина з 13. Пологи відбулися природні, народився хлопчик Павло з вагою 3460 грамів і зростом 55 сантиметрів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *