Marvel, “Звездные войны” и эксклюзивные премьеры Disney теперь на SWEET.TV

Фото надано рекламодавцем

Онлайн-кинотеатр SWEET.TV подписал новое соглашение с голливудской киностудией Walt Disney Company.

Оно открывает доступ к эксклюзивным фильмам, саге “ЗВЕЗДНЫЕ ВОЙНЫ”, фильмам вселенной Marvel и другим культовым лентам бесплатно в рамках подписки.

SWEET.TV продолжает заключать эксклюзивные соглашения с ведущими голливудскими киностудиями. Сервис подписал прямые контракты с Disney, Paramount, Universal, Sony именно для территории Украины, а не СНГ, и за свой счет создает эксклюзивный украиноязычный дубляж культовых голливудских лент.

В начале 2021 года сервис подписал новую сделку с киностудией Disney. Согласно ей абоненты сервиса смогут просматривать премьеры киностудии значительно раньше. Также пользователи получат доступ к фильмам вселенной Marvel, франшизы “ЗВЕЗДНЫЕ ВОЙНЫ” и другим культовым лентам в рамках подписки без дополнительных оплат.

,

В библиотеке онлайн-кинотеатра появились фильмы: “МАЛЕФИСЕНТА: ПОВЕЛИТЕЛЬНИЦА ТЬМЫ”, “ЛЕДЯНОЕ СЕРДЦЕ 2”, “ЗВЕЗДНЫЕ ВОЙНЫ: СКАЙУОКЕР. ВОСХОД” и “ДАМБО”. Легально в подписке их можно будет посмотреть только на SWEET.TV.

Также на сервисе, в рамках подписки можно посмотреть сагу “ЗВЕЗДНЫЕ ВОЙНЫ”: “ВОЙНЫ КЛОНОВ”, “ПРОБУЖДЕНИЕ СИЛЫ”, “ПОСЛЕДНИЕ ДЖЕДАИ”, “ИЗГОЙ” и “ХАН СОЛО”. А фанаты вселенной Marvel уже могут посмотреть три фильма про Тора, насладиться просмотром трех частей фильма “ЖЕЛЕЗНЫЙ ЧЕЛОВЕК”, окунуться в невероятный мир Доктора Стрэнджа, а на десерт — посмотреть обе части “СТРАЖЕЙ ГАЛАКТИКИ”.

, — отметил Александр Резунов.

Это не полный перечень фильмов от Disney, которые теперь доступны в библиотеке онлайн-кинотеатра. Подписчики сервиса могут посмотреть “ПЕРЛ ХАРБОР”, “АВТОСТОПОМ ПО ГАЛАКТИКЕ”, “КРАСОТКУ”, “БЕЗ ЛИЦА”, “ВАЛЛ-И” и другие культовые картины киностудии уже сегодня.

отметил Александр Резунов.

В сервисе отметили, что будут сообщать о премьерах. Полный список фильмов можно найти в библиотеке Disney на SWEET.TV.

 

MARVEL, “ЗОРЯНІ ВІЙНИ” та ексклюзивні прем’єри Disney відтепер на SWEET.TV

Онлайн-кінотеатр SWEET.TV підписав нову угоду з голлівудською кіностудією Walt Disney Company. Вона відкриває доступ до ексклюзивних фільмів, саги “ЗОРЯНІ ВІЙНИ”, фільмам всесвіту Marvel та іншим культовим стрічкам безкоштовно в межах підписки.

SWEET.TV продовжує укладати ексклюзивні угоди з провідними голлівудськими кіностудіями. Сервіс підписав прямі контракти з Disney, Paramount, Universal, Sony саме для території України, а не СНД, і власним коштом створює ексклюзивний україномовний дубляж культових голлівудських стрічок.

На початку 2021 року сервіс підписав нову угодуз кіностудією Disney. Згідно з нею абоненти сервісу зможуть переглядати прем’єри кіностудії значно раніше. Також користувачі отримають доступ до фільмів всесвіту Marvel, франшизи “ЗОРЯНІ ВІЙНИ” та інших культових стрічок в межах підписки без додаткових оплат.

— каже директор онлайн-кінотеатру Олександр Резунов.

В бібліотеці онлайн-кінотеатру з’явилися фільми: “ЧАКЛУНКА: ПОВЕЛИТЕЛЬКА ТЕМРЯВИ”, “КРИЖАНЕ СЕРЦЕ 2”, “ЗОРЯНІ ВІЙНИ: СКАЙВОКЕР. СХОДЖЕННЯ” та “ДАМБО” . Легально у підписці їх можна буде переглянути тільки на SWEET.TV.

Також на сервісі, в межах підписки можна подивитися сагу”ЗОРЯНІ ВІЙНИ”: “ВІЙНИ КЛОНІВ”, “ПРОБУДЖЕННЯ СИЛИ”, “ОСТАННІ ДЖЕДАЇ”, “ІЗГОЙ”та “ХАН СОЛО”.А фанати всесвіту Marvel вже можуть подивитися три фільми про Тора, насолодитися переглядом трьох частин фільму “ЗАЛІЗНА ЛЮДИНА”, зануритися у неймовірний світ Доктора Стренджа, а на десерт — переглянути обидві частини “ВАРТОВИХ ГАЛАКТИКИ”.

наголосив Олександр Резунов.

Це не повний перелік фільмів від Disney, що стали доступні в бібліотеці онлайн-кінотеатру. Передплатники сервісу можуть подивитися “ПЕРЛ ХАРБОР”, “АВТОСТОПОМ ПО ГАЛАКТИЦІ”, “КРАСУНЯ”, “БЕЗ ОБЛИЧЧЯ”, “ВОЛЛ-І” та інші культові картини кіностудії вже сьогодні.

– зазначив Олександр Резунов

У сервісі зазначили, що будуть повідомляти про прем’єри. Повний список фільмів можна знайти у бібліотеці Disney на SWEET.TV.

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине

Источник: www.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *