На київській Троєщині виникла масштабна пожежа: у КМДА розкрили деталі (відео)

Фото: Telegram | У Києві на лівому березі виникла масштабна пожежа

За інформацією столичної влади, стався інцидент на вулиці Закревського і на місце вже прибули рятувальники, які мають впоратися з вогнем.

Related video

У Деснянському районі Києва виникла масштабна пожежа, площа якої кілька тисяч квадратних метрів. Фокус зібрав усе, що відомо про подію.

Спочатку про виникнення вогню повідомили місцеві медіа. У Telegram-каналі “Реальний Київ” користувачі почали публікувати кадри вогню, що поширювався масштабною територією. Виявилося, що сталося це на вулиці Миколи Закревського, що на столичній Троєщині.

Пізніше в Київській міській державній адміністрації (КМДА) заявили, що на лівому березі столиці загорілося складське приміщення, з яким уже почали боротися рятувальники.

“За інформацією Департаменту муніципальної безпеки, орієнтовна площа пожежі — 2000 м.кв. На місці працюють аварійно-рятувальні служби”, — ідеться в повідомленні.

Про постраждалих або жертв не повідомляють. Також невідомо, що саме стало причиною масштабної пожежі в столиці. У пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій ніяк не коментували інцидент на момент публікації матеріалу.

Нагадаємо, 3 червня повідомлялося, що у Львові у власній квартирі згоріла відома телеведуча Любов Янас, якій було 63 роки. Як виявилося, ще 31 травня сталося загоряння в одній із квартир на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Як встановили пожежники, сталося загоряння речей домашнього вжитку.

6 травня повідомлялося, що під Кропивницьким сталася пожежа на хімічному виробництві. За даними прессекретарки служби ДСНС у Кіровоградській області Оксани Мачак, до ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць техніки та понад 30 рятувальників. Одна людина загинула.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *