На Полтавщині блискавка влучила в навчальний човен з людьми: загинув підліток

Підлітка шукали протягом 4 годин

Правоохоронці почали розслідувати загибель неповнолітнього за статтею “неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей”.

Related video

У Полтавській області в Горішніх Плавнях під час навчань місцевого яхт-клубу загинув підліток. Блискавка влучила в каное з групою людей, а підліток опинився у воді. Про це 2 листопада повідомила пресслужба Нацполіції Полтавської області.

Інцидент стався ввечері 1 листопада приблизно о 17:20. За попередньою інформацією, під час тренування на каное в затоці “Барбара” група з 5 людей поверталась до берега через погіршення погодних умов.

Важливо "Зник у воді": на Полтавщині блискавка влучила в каное з підлітком (фото)

“До поліції надійшла інформація, що на водоймі під час негоди блискавка влучила в навчальну групу місцевого яхт-клубу, і хлопець зник у воді. Після 4-годинних пошуків його підняли на берег”, — йдеться в повідомленні поліції.

Зазначається, що 16-річний підліток загинув. Тіло хлопця відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. За фактом триває досудове розслідування.

“Відомості до ЄРДР внесли за ч.2 ст.137 ККУ — неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, якщо це спричинило смерть неповнолітнього або інші тяжкі наслідки”, — зазначили в пресслужбі поліції.

Нагадаємо, що 27 червня в Росії блискавка вбила кримчанина, коли він біг дорогою. Удар прийшовся просто в голову і від отриманих травм 49-річний чоловік помер на місці.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *