На Вінниччині іноземець наїхав на дівчину, яка йшла по пішохідному переходу: вона загинула (відео)

Фото: Нацполіція | У Вінницькій області автомобіль збив дівчину

Дівчина загинула від отриманих травм. На момент аварії водій легковика не був у стані алкогольного сп’яніння.

Related video

У четвер 14 вересня близько 21:00 у Немирові Вінницької області 24-річний іноземець, будучи за кермом легковика Skoda, збив дівчину, коли та переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції.

“За попередньою інформацією слідства, 24-річний водій автомобіля Skoda, громадянин іншої країни, допустив наїзд на дівчину, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході”, — йшлося в повідомленні.

Зазначили, що після ДТП дівчина отримала травми несумісні з життям.

Важливо Українка з дітьми загинули в ДТП у Великобританії: 15-річна донька залишилася сиротою (фото)

Правоохоронці перевірили, чи був водій у стані алкогольного сп’яніння в момент вчинення аварії. Прилад “Драгер” показав, що чоловік був тверезим. Крім цього, в нього взяли кров для проведення інших експертиз. Його автомобіль перемістили на арештмайданчик.

Додали, що чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення іноземцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). У результаті йому може загрожувати покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

За повідомленням місцевого Telegram-каналу, водієм легковика був хасид-паломник.

Нагадаємо, 22 серпня у Вінницькій області сталася аварія, в якій загинуло 12 людей, шестеро з яких — діти. “Жигулі” зіткнулися з лісовозом із причепом, який виніс легковик у кювет та підім’яв його під себе. У ДТП загинуло 10 членів однієї родини, їх ховали в один день.

16 серпня в м. Білгород-Дністровський Одеської області поліцейський наїхав на 81-річну пенсіонерку, коли виїжджав з двору на автомобілі заднім ходом. Літня жінка померла у лікарні.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *