На Закарпатті чоловік в уніформі продавця та з перукою намагався пробратися через кордон (відео)

Чоловік намагався перетнути кордон за паспортом сестри

Чоловік намагався потрапити за кордон за паспортом сестри. Прикордонники витівку з перевдяганням швидко викрили, хоча чоловік до останнього доводив, що він — жінка.

Related video

На Закарпатті українські прикордонники на кордоні з Румунією затримали 44-річного чоловіка в жіночому вбранні, який намагався пробратися через кордон. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Спійманий чоловік був вдягнений у форму продавчині супермаркету Biedronka. Прикордонний наряд швидко викрив маневр із перевдяганням “туристки”.

Важливо "Довелося роздягнутися": у ДПСУ розповіли про "найяскравіші" спроби ухилянтів перетнути кордон

“Чарівна “Сергієтта” спланувала подорож за кордон. 44-річний мешканець Золотоноші, переодягнений у жінку, намагався перетнути кордон із Румунією. “Фешн-лук”, макіяж із перукою — саме в такому вигляді, маючи із собою паспорт сестри, українець прибув на Закарпаття”, — ідеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловік до останнього стояв на своєму: він — громадянка України.

Стосовно порушника складено протокол про адмінправопорушення, справу розгляне суд.

Нагадаємо, що 11 квітня до Служби довіри Державної прикордонної служби зателефонував чоловік і повідомив, що “хоче здатися” прикордонникам. Він розповів, що хотів потрапити в Румунію, але заблукав і вже кілька днів нічого не їв та не пив. Через безвихідь він прохав про допомогу.

Раніше повідомлялося, що українець прикинувся нігерійцем, аби втекти за кордон. На паспортному контролі він надав прикордонникам копію закордонного паспорта іноземного громадянина.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *