Напад на поліцейських на Вінниччині — яку зброю сховали підозрювані — відео

Фото: Скриншот | Затримання підозрюваних у нападі на поліцейських

Голова Вінницької спеціалізованої прокуратури Олексій Рихлюк сказав, що всю зброю підозрювані везли до приватного будинку, що розташований на території області.

Related video

Підозрюваних у нападі на поліцейських у Вінницькій області суд залишив під вартою на 60 днів без права внесення застави. Про це в коментарі каналу”Київ 24″ розповів керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Олексій Рихлюк.

За його словами, підсудні свою провину визнали. Вони розповіли, що сховали у водоймі боєприпаси і гранати. Було проведено обшуки за участю водолазів.

“Знайдено близько 100 гранат, а також близько 100 запалів до них. І близько 25 тисяч патронів до стрілецької зброї калібру 5,45. Це попередні дані”, — розповів Рихлюк.

Він зазначив, що слідчі дії тривають. Також Рихлюк сказав, що всю зброю підозрювані везли до приватного будинку, що розташований на території Вінницької області. Принаймні, про це розповіли вони самі.

За словами представника прокуратури, підозрювані були на момент скоєння злочину чинними військовослужбовцями ЗСУ. Їм також повідомили про підозру за статтею про дезертирство. Вони мали з’явитися на місце проходження служби 21 квітня.

Олексій Рихлюк про підозрюваних у нападі на поліцейських

Нагадаємо, суд заарештував підозрюваних у вбивстві поліцейського. Обох фігурантів, Валерія та Віталія Василаке, заарештовано на два місяці. Віталій у залі суду визнав, що саме він стріляв у патрульного поліцейського.

Раніше повідомлялося, що розстріляного правоохоронця з Вінницької області поховали на Алеї Слави. Максиму Зарецькому посмертно присвоїли спеціальне звання — капрал поліції. Його батькові та матері вручили відповідний наказ.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *