Нардеп Микола Тищенко підтвердив напад на нього у Львівській області (фото)

Фото: "Укрінформ" | Нардеп Микола Тищенко підтвердив напад на нього у Львівській області

За словами Миколи Тищенка, він приїжджав на Львівщину, щоб боротися з рейдерами, які незаконно виселяють літніх людей із їхньої житлоплощі.

Related video

Народний депутат Микола Тищенко заявив про напад на нього у Львівській області. Про це він написав у своєму Facebook.

“До мене на приймальню “ТСК Нацресурс” звернулися працівники та пацієнти пансіонату, бабусі й дідусі з важкими хворобами, із проханням захистити їх від рейдерського захоплення, погроз життю й виселення на вулицю”, — повідомив депутат.

За його словами, у Брюховичах невідомі люди незаконно захопили 2 гектари комунальної землі, підробили документи, а тяжкохворих людей хочуть виселити.

“На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника “Укри” та… співробітником Інтерполу. Він поводився дуже агресивно, принижував моїх помічників, провокував поліцію та всіх присутніх. Публічно залякував і погрожував жінкам, працівницям пансіонату”, — написав Тищенко.

Після цього, за його словами, чоловік ударив його в присутності поліції, тому депутат написав заяву в поліцію.

Зокрема, він опублікував заяви від постраждалих людей похилого віку, яких нібито виселяли на вулицю.

Нардеп Микола Тищенко підтвердив напад на нього у Львівській області

Нардеп Микола Тищенко підтвердив напад на нього у Львівській області

Нардеп Микола Тищенко підтвердив напад на нього у Львівській області

Напад на Миколу Тищенка: що відомо

У Львівській області напали на народного депутата Миколу Тищенка (виключений із фракції “Слуга народу”).

“Учора близько 19:00 Микола Тищенко звернувся із заявою до поліції. За словами нардепа, напад стався в селищі Брюховичі. Невідомий чоловік ударив його кулаком у ділянку шиї та погрожував фізичною розправою”, — говорить джерело.

Також у джерелі заявляють, що цей факт зареєстровано в ЄРДР за статтею про нанесення легких тілесних ушкоджень. Чоловікові, який напав на Тищенка, загрожує покарання у вигляді виправних робіт на один рік.

Нагадаємо, що у Верховній Раді України сталася бійка між депутатами Олексієм Гончаренком і Миколою Тищенком. Гончаренко нібито запропонував правки про повернення вилат для військових у тилу, про збільшення виплат військовим і про соціальне забезпечення військових. Однак його пропозиції було відхилено. Тищенко звинуватив Гончаренка у зв’язках із “Партією регіонів” і образив його, назвавши “півнем із Одещини”. Під час боротьби Тищенко порвав Гончаренку штани.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *