«Не стримала агресію»: українка побила трьох працівників поліції

Фото: Патрульна поліція | Ілюстративне фото

У жінки вдома намагались провести обшук, коли вона напала на правоохоронців. Від її рук постраждали капітан, старший лейтенант та підполковник поліції.

Related video

Українка побила трьох поліціянтів у себе вдома. Про це відомо з ухвали Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 28 жовтня, оприлюдненої у держреєстрі.

Уродженку селища Ратне затримали напередодні. За даними суду, 27 жовтня у неї вдома проводили обшук, і жінка чинила активний опір. В результаті їй вдалося завдати “тілесні ушкодження” капітану, старшому лейтенанту та підполковнику поліції.

“Особа виявила високий ступінь неконтрольованої агресії до потерпілих, в тому числі пов’язаної з застосуванням фізичного насильства. Серед потерпілих є жінка, і ця обставина не стримала агресію підозрюваної”, — зазначено в ухвалі.

У суді підозрюють, що українка “не втримається від спокуси” та спробує незаконно чинити тиск на правоохоронців, які постраждали, та свідків.

“Потрібен час для того, щоб підозрювана усвідомила неправомірність своєї поведінки, шкоду, яку вона наносить своєю поведінкою, в тому числі сама собі. Підозрювана в умовах, які зараз є в країні, має змогу переховуватися від слідства і суду, в тому числі за кордоном”, — пояснили в суді.

Суд обрав для жінки запобіжний захід — домашній арешт до 26 грудня. Тепер вона має перебувати вдома з 22 до 6 годин щодня. Також її зобов’язали здати закордонний паспорт.

Чому у уродженки Ратного проводили обшук та хто вона, з документа не відомо.

Нагадаємо, у Дніпрі народилася дівчинка-богатирка, яка побила усі вагові рекорди. Маля важило 6 кілограмів.

Польські прикордонники затримали українця, який перевозив нелегальних мігрантів. Чоловік намагався втекти від правоохоронців та навіть погрожував їм ножем.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *