Ніхто не вижив: у ДТП на Прикарпатті загинули п’ятеро футболістів (фото)

У ДТП на Прикарпатті загинули п’ятеро місцевих футболістів

В Івано-Франківській області у страшній ДТП загинули одразу п’ять молодих спортсменів, які поверталися з турніру. Усі вони були мешканцями одного села, а двоє з них – братами.

Related video

11 червня у селі Іванівці у Коломийській територіальній громаді близько 22 години вечора сталася ДТП, в якій загинули п’ятеро людей, повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківської області.

Поліцейські встановили, що 31-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись із боку села Саджавка у бік Коломиї, не впорався з керуванням та врізався у дерево. На момент аварії в салоні автомобіля окрім водія було чотири пасажири: 1990, 2003, 2004 та 2005 років народження. Четверо чоловіків загинуло на місці. 18-річний пасажир помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Фото з місця події Фото: ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області

Фото з місця події Фото: ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Що відомо про загиблих?

Усі загиблі були мешканцями села Саджавка, друзями та учасниками місцевої футбольної команди. Найстаршому з них Василю Тороусу був 31 рік, він якраз перебував за кермом автомобіля.

Василь був тренером, він саме організовував хлопців на спортивні ігри. Того дня вони мали турнір, вони поверталися з нього.

Відомо, що в аварії загинули два брати – Назар та Тарас Тернинчук. Тарас – наймолодший із загиблих, він цього року закінчив школу.

Ще один загиблий – Дмитро Мельник, він закінчив медичне училище та працював у лікарні.

П’ятий загиблий Павло Тороус працював у Коломиї на меблевій фабриці верстатником.

Для села Саджавка ця аварія стала величезною трагедією. На похорон збиралося багато народу, оскільки багато хто знав цих хлопців.

Правоохоронці призначили інженерно-транспортну експертизу транспортного засобу, щоб встановити його справність.

Дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 289 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до загибелі кількох людей.

14 червня, повідомлялося про те, що в центрі Києва зіткнулися елітні Lamborghini та Maserati. У центрі Києва сталася “дорога” ДТП. На столичному бульварі Лесі Українки зіткнулися Lamborghini та Maserati загальною вартістю близько півмільйона доларів.

Раніше, 10 червня, Фокус писав про те, що український телеведучий Костянтин Грубіч розповів про загибель своєї дочки. 2014 року він втратив свою молодшу дочку Ольгу. 17-річну дівчину збив автомобіль та винного так і не знайшли. Грубіч вважає, що від нього щось приховують.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *