Новорічна промова Зеленського – де дивитися й коли почнеться промова – відео

Фото: Офіс президента | Новорічне привітання від президента України, Володимира Зеленського, цього року буде особливо важливим

Президент Володимир Зеленський звернеться до громадян як голова держави 31 грудня. Його привітання можна буде глянути на кількох телеканалах.

Related video

Новорічне привітання від президента України, Володимира Зеленського, цього року буде особливо важливим. Воно розпочнеться о 23:45 і завершиться о півночі 1 січня. Голова держави підіб’є підсумки 2023 року. Фокус зібрав основні канали, які транслюватимуть звернення.

Де дивитися звернення Зеленського?

Україна уже другий рік стикається зі складною ситуацією, пов’язаною з повномасштабною збройною агресією з боку Росії. Промова голови держави в переддень Нового року буде транслюватися на офіційних сторінках Офісу Президента в соціальних мережах та на кількох телеканалах, зокрема:

  • на каналах, які входять до Єдиного телемарафону – з 23:45;
  • UA.Перший – 23:45;
  • ICTV – з 23:45;
  • СТБ – з 23:45.

У цьому привітанні президент Зеленський підбиватиме підсумки минулого року для України та обговорить майбутні цілі на наступний рік. Він також висловить вдячність українським військовим за їхню мужність та посвяту в обороні країни від російської агресії.

Ця промова буде важливим моментом для всіх українців, які підтримують військових та допомагають наблизити перемогу України над російськими загарбниками.

Минулорічне звернення президента

У минулорічному зверненні президент України наголосив, що 24 лютого мільйони українців зробили вибір — не білий прапор, а синьо-жовтий стяг, і висловив надію, що 2023 рік має стати “роком перемоги”.

Новорічне привітання Володимира Зеленського

“Ми б’ємося й битимемося далі. Заради головного слова: “перемога”. Вона точно буде. Ми йдемо до неї 311 днів. Віддали багато сил. Але в мить, коли здається, що ти вже не можеш іти далі, згадайте, що ми вже з вами пройшли. 603 тисячі 628 кілометрів квадратних. Площа незалежної України, як це було з 1991 року. Як це буде завжди”, — сказав Володимир Зеленський.

Важливо Нічний обстріл Харкова: усе, що відомо про нову атаку РФ на місто (фото, відео)

Попри складну ситуацію, промова президента має на меті зберегти сподівання українців на перемогу у наступному році. Спільні зусилля всіх громадян є важливі для захисту країни та досягненні миру.

Раніше Фокус писав про стратегію від української влади на 2024 рік. Володимир Зеленський провів підсумкове засідання Ставки у 2023-му.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *