Під Кропивницьким пожежа на хімічному виробництві, є загиблий: деталі (відео, фото)

Фото: ДСНС | Пожежа в Кропивницькому зайнялася по обіді

За даними речниці служби ДСНС у Кіровоградській області Оксани Мачак, інформація щодо причин загоряння встановлюється. До ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць техніки та понад 30 рятувальників.

Related video

У передмісті обласного центру Кіровоградської області, селищі Новому, 6 травня на одному з підприємств сталася пожежа. Про це повідомив очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у власному телеграм-каналі.

Як зазначив глава адміністрації, подія не пов’язана з військовою агресією, і на час публікації новини пожежу вже локалізовано. Проте під час гасіння рятувальники виявили одного загиблого. Поки що даних і коментарів щодо його особи немає.

Фото: Скріншот

За інформацією ДСНС у Кіровоградській області, пожежа зайнялася на одному з хімічних виробництв, а саме лакофарбової продукції, що розташоване по вулиці Виставковій у районі Балашівської промзони.

Після прибуття рятувальників було встановлено, що зайнялася місткість із рідиною на території резервуарного парку підприємства. Як уточнила речниця служби ДСНС в області Оксана Мачак, інформація щодо травмованих і причин загоряння встановлюється. Вона додала, що до ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць техніки та понад 30 рятувальників.

Фото: Telegram

Фото: Telegram

Райкович додав, що траса в бік підприємства, що палає, перекрита, а подія, за інформацією Служби порятунку, має техногенний характер. Незабаром до роботи долучаться спеціалісти обласного центру контролю та профілактики хвороб, які займуться дослідженням якості повітря.

Важливо Пожежа в Берліні: як вплине інцидент на постачання Україні комплексів IRIS-T, — експерти

Нагадаємо, Фокус писав, що в ніч на 1 травня по Рязанському нафтопереробному заводу було завдано удару БПЛА, унаслідок якої вдалося пошкодити обладнання для первинної переробки нафти.

30 квітня видання Politico опублікувало висновки щодо ситуації з російськими НПЗ. На думку аналітиків, Кремль дійсно має проблеми з паливом після серії ударів дронів, які почалися восени 2023 року.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *