Погода в Україні — синоптик дала прогноз погоди на 15 червня.

Фото: 24 Канал | Дощ

За словами Наталки Діденко, короткочасні дощі, іноді з грозами, пройдуть практично всюди. Лише у трьох регіонах України не прогнозується опадів.

Related video

У четвер 15 червня практично на всій території України буде спекотно. Температура повітря протягом дня буде на рівні +23+28 градусів, а на заході та північному сході +20+25 градусів. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у себе у Facebook.

За її словами, у всіх регіонах країни очікуються короткочасні дощі, іноді із грозами. Лише в Одеській, Миколаївській та Луганській областях не прогнозується суттєвих опадів.

У Києві в четвер буде тепла погода із температурою повітря +24+26 градусів. Також очікується короткочасний дощ, можлива гроза.

“Надалі в Україні температура повітря підвищиться ще на кілька градусів до +25+30 градусів”, — зазначила Діденко.

Нагадаємо, що в Укргідрометцентрі також заявили, що 15 та 16 червня у більшості областей пройдуть короткочасні дощі з грозами. Без опадів буде на півночі, а у четвер та на півдні.

Також Фокус писав про екологічні наслідки підриву Каховської ГЕС для екології України. За словами радника Міноборони України Олексія Копитька, Каховська катастрофа змінює все, зокрема, клімат на півдні країни.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *