Посвятив у лицарі: прокурор подарував акторові «Кварталу 95» Ткачу номери за 36 тисяч, — ЗМІ (відео)

Фото: yuriy_tkach/Instagram | Юрій Ткач

У розпорядженні журналістів опинилося відео з вечірки за участю Ткача і прокурора Житомирської області Білошицького. Також у ролику помічений перший заступник обласного прокурора Мостиховський.

Related video

Прокурор Житомирської області Олександр Білошицький під час вечірки подарував відомому українському акторові студії “Квартал 95” Юрію Ткачу автомобільні номери за 36 тисяч гривень, а також “посвятив його в лицарі”. Про це повідомляє видання “Страна.UA”.

Повідомляється, що в розпорядженні видання опинилося відео з вечірки за участю Ткача і Білошицького. Також у ролику помічений перший заступник обласного прокурора Олег Мостиховський. Ведучим заходу виступив артист Володимир Шумко. Він представив Білошицького королем, а його заступника — заступником короля.

Видання пише, що Білошицький подарував Ткачу номерні знаки “КМ 8888 МК”. У правоохоронних органах журналістам повідомили, що ці номери зареєстровані на автомобіль Mercedes-Benz GLE 350D 2021 року і належать до Житомирської області. Їхня офіційна вартість — 36 тисяч гривень.

Також видання опублікувало знімок, на якому Ткач позує на тлі автомобіля Mercedes-Benz GLE з номерними знаками КМ 8888 МК. Машину було зареєстровано 23.02.2023.

Джерела заявили журналістам, що відео з вечірки було знято в лютому 2023 року. Однак у прокуратурі заявили, що ролик було знято ще до повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Прокурор подарував акторові Юрію Ткачу номери за 36 тисяч гривень Хто такий Юрій Ткач

39-річний український актор і комік. Відомий ролями в ситкомі “Одного разу під Полтавою”. У 2013 році студія “Квартал-95” запросила Юрія Ткача на зйомки ситкому “Країна У”.

Юрій Ткач у скетчі "Кварталу 95"

Нагадаємо, що СБУ та ДБР 3 серпня заявили про обшуки в одного з народних депутатів України, щоб перевірити обставини та законність його виїзду за кордон у період воєнного стану. Журналісти зазначили, що йдеться про Олександра Дубінського.

Також повідомлялося, що співробітники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно судді Олексія Тандира. Його підозрюють у тому, що він спричинив смертельну ДТП на блокпості в Києві, внаслідок якої загинув 23-річний військовослужбовець Нацгвардії.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *