Привітання Зеленського — Зеленський назвав росіян чортами — відео

Фото: Офіс президента | Президент України Володимир Зеленський

Глава держави подякував бійцям сил ППО за те, що вони знищили не тільки 30 “шахедів”, а й збили п’ять одиниць ворожої авіації.

Related video

Українські воїни сил ППО до вечора Різдва зуміли не тільки відбити атаку російських безпілотників Shahed, а й знищити п’ять бойових літаків окупантів. І що сильнішою буде українська протиповітряна оборона, то “менше російських чортів буде” в Україні, написав 25 грудня у вітальному повідомленні президент Володимир Зеленський.

За словами глави держави, Різдво цього року задає правильний настрій можливостей українців на весь наступний рік. Це стосується, як і можливостей щодо зміцнення повітряного щита, так і в контексті діалогу з українськими партнерами.

“Можливостей у зміцненні нашого повітряного щита. Можливостей у захисті нашого дому від російських терористів. Що сильніша буде наша ППО, то менше російських чортів буде і в нашому небі, і на нашій землі”, — наголосив президент.

Важливо Найгірша статистика ПКС РФ: експерти про знищення російського Су-34 під Маріуполем

Зеленський окремо подякував за бойову роботу українським захисникам, які завдяки своїм навичкам збили 30 “шахедів” і збили п’ять одиниць ворожої авіації.

“Всього за тиждень у терористів мінус 5 літаків. Дякую всім нашим воїнам за влучність та силу! Дякую кожному й кожній, хто і в Різдво, і в будні дбає про захист нашої держави, хто витримує ворожі атаки й показує незламність, хоч би де він був”, — подякував захисникам Зеленський.

Нагадаємо, генерал-лейтенант Ігор Романенко 23 грудня у зв’язку з втратами Росією бойових літаків заявив, що ЗСУ встановили світовий рекорд, коли в бою було знищено одразу п’ять літальних апаратів противника. За його словами, ця подія змусить окупантів зробити паузу і переосмислити свої подальші дії.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *