Прогноз погоди на 7 травня – оголошено штормове попередження

Фото: КиевВласть | Гроза у Києві

До кінця доби 7 травня синоптики попередили про короткочасні дощі та грози, які супроводжуватимуться поривами вітру.

Related video

7 травня в Україні очікується погіршення погодних умов. За прогнозами синоптиків, передбачаються грози та сильні пориви вітру. Про це йде мова у повідомленні Українського гідрометцентру.

Погода 7 травня — де оголосили штормове попередження

“У найближчі 2-3 години з утриманням до кінця доби 7 травня в Україні, крім південно-східної частини, грози, подекуди шквали 15-20 м/с”, — зазначили синоптики.

Зокрема перший (жовтий) рівень небезпечності очікується по всій Україні, за винятком Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей та Криму.

Прогноз погоди в Україні Прогноз погоди в Україні на 7 травня

У Гідрометцентрі повідомили, що в Україні впродовж доби 7 травня очікується хмарна погода з проясненнями. Короткочасні грозові дощі очікуються у західних, північних, центральних, Одеській, Миколаївській та Харківській областях. На решті території буде без опадів.

Вітер передбачається південно-західний з переходом на північний, 7-12 м/с. У денні години Карпатах та на Лівобережжі місцями пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с. Щодо температури повітря, то вона вдень становитиме +21°…+26°, у західних, північних областях та на узбережжі морів +17°…+22°, а в Карпатах буде +10°…+15°.

Хмарно з проясненням сьогодні також буде на Київщині. Синоптики прогнозують короткочасний дощ і грозу. Вітер південно-західний з переходом на північний 7-12 м/с, подекуди шквали 15-20 м/с. Температурні показники по області будуть становити +17°…+22°, а у Києві термометри покажуть +18°…+20°.

6 травня синоптики вже попереджали про зміну погодних умов в Україні. Зокрема через проходження атмосферного фронту очікуються дощі та грози, які будуть супроводжуватися поривами вітру.

До того ж синоптики дали прогноз погоди на травень 2024 року. Згідно з ним, на українців очікують комфортні погодні умови.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *