Рятували собаку: в Кропивницькому трагічно загинуло подружжя (фото)

Юлія і Валерій Чумаки

Чоловік з дружиною намагалися дістати з вигрібної ями свого собаку породи кане-корсо, який туди впав. Без батьків залишився неповнолітній син.

Related video

У Кропивницькому трагічно загинуло подружжя. Юлія і Валерій Чумаки рятували свою собаку, який впав у вигрібну яму. Про це пише “Кіровоградська правда”.

Повідомляється, що трагічний випадок стався на подвір’ї будинку, де мешкала сімейна пара. Пес впав у яму, а чоловік і дружина намагалися його дістати. Однак самі впали туди і загинули від отруйних речовин і газів, розповідають товариші подружжя.

Без батьків залишився неповнолітній син.

“Юля займалась танцями. Була фотографом і практикувала психологію. Розповідала постійно, як люблять собаку кане-корсо. Про сина… що він в них чудовий. Про те, що люблять з чоловіком подорожувати і як зʼявляється можливість, то кудись їдуть. Вона дуже любила життя і часто казала, що треба жити зараз. Таке невимовне горе!” — розповідає знайома Юлії — Наталія.

Юлії було 34 роки, а Валерію 38. Прощання із загиблими відбудеться в середу, 6 вересня.

Нагадаємо, що російський осколок застряг у молитовнику та врятував життя волинянину. Він розповів, що ламіновану іконку Богородиці йому подарував один волинський священник. Інші обереги захисник подарував побратимам.

Раніше повідомлялося, що офіцер НГУ під носом у росіян підірвав ворожий танк і врятував життя побратимів. Ворожий танк заходився обстрілювати окопи нацгвардійців у луганській області, а вчинок командира підрозділу допоміг втримати позиції.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *