Розпочато розслідування: у поліції підтвердили напад на нардепа Тищенка

Фото: Ратинський В'ячеслав / УНІАН

За словами прессекретарки обласного управління Національної поліції Світлани Добровольської, Микола Тищенко подав заяву в поліцію.

Related video

У правоохоронних органах офіційно підтвердили напад на народного депутата Миколу Тищенка. Цей факт підтвердила прессекретарка обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська в коментарі виданню “Громадське”.

За словами поліції, Тищенко подав заяву в поліцію, і там почали досудове розслідування за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження).

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Напад на Миколу Тищенка: що відомо

У Львівській області напали на народного депутата Миколу Тищенка (виключений із фракції “Слуга народу”).

“Учора близько 19:00 Микола Тищенко звернувся із заявою до поліції. За словами нардепа, напад стався в селищі Брюховичі. Невідомий чоловік ударив його кулаком у ділянку шиї та погрожував фізичною розправою”, — говорить джерело.

Також у джерелі заявляють, що цей факт зареєстровано в ЄРДР за статтею про нанесення легких тілесних ушкоджень. Чоловікові, який напав на Тищенка, загрожує покарання у вигляді виправних робіт на один рік.

Нагадаємо, що у Верховній Раді України сталася бійка між депутатами Олексієм Гончаренком і Миколою Тищенком. Гончаренко нібито запропонував правки про повернення вилат для військових у тилу, про збільшення виплат військовим і про соціальне забезпечення військових. Однак його пропозиції було відхилено. Тищенко звинуватив Гончаренка у зв’язках із “Партією регіонів” і образив його, назвавши “півнем із Одещини”. Під час боротьби Тищенко порвав Гончаренку штани.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *