«Розрізнити їх важко»: на Київщині 2 роки шукали крадія, який видавав себе за брата-близнюка

Фото: iPhones.ru | Ілюстративне фото

Чоловік з 2021 року перебував у розшуку, але використовував документи свого брата. Врешті поліціянтам вдалося розрізнити близнюків та затримати злочинця.

Related video

Українець уникав покарання, видаючи себе за брата. Деталями неординарної справи поділились у поліції Київської області 14 липня.

У 2016 році чоловік викрав машину, за що був затриманий та засуджений до п’яти років ув’язнення. Проте за ґрати крадій не потрапив — він переховувався, з 2021 року перебуваючи в розшуку.

Лише цьогоріч з’ясувалося, що засуджений представлявся іменем брата-близнюка. Злочинець, розуміючи зовнішню схожість з родичем, навіть використовував його документи у повсякденному житті.

“Розрізнити їх один від одного було вкрай важко, що вдалося поліціянтам Київщини”, — підкреслили правоохоронці.

Після двох років розшуку крадій був спійманий та доправлений у київський ізолятор.

Нагадаємо, у Києві затримали наркодилера. У сидінні його машини знайшли кілограм кокаїну. Йому загрожує 12 років ув’язнення. Уродженець Мукачево вже був судимий за наркозлочини, злочини проти власності та незаконний обіг зброї.

14 липня оголосили І рівень небезпечності у кількох регіонах. Це пов’язано з сильними дощами та градом, які очікуються в більшості областей.

Раніше, 13 липня, голова Мінкульту Олександр Ткаченко показав, як виглядатиме Батьківщина-Мати після заміни радянського герба на щиті монумента українським тризубом.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *