Скандал в Одесі — чиновник замазав на фото годинник — у соцмережах звинуватили його в корупції

Фото: Facebook | Фото із сесійної зали Одеської міськради

Користувачі соцмережі кепкували з голови КП “Міськзелентрест” Олега Совіка через невмілий фотошоп. А дехто звинуватив чиновників у крадіжці та корупції.

Related video

Голова Приморської районної адміністрації міста Одеси Марат Корольов опублікував на своїй Facebook-сторінці фото зі своїм колегою — директором комунального підприємства “Міськзелентрест” Олегом Совіком і для чогось замалював його годинник.

Так, Корольов опублікував знімок із сесійної зали Одеської міськради, де поруч із ним сидить Олег Совік. На фото зеленим кольором зафарбовано годинник Совіка.

Це одразу ж помітили підписники, які почали жартувати над Совіком, а дехто звинувачував одеських чиновників у корупції та крадіжці.

“Чіткий годинник, головне не палитися буржуазними замашками. Куди в Одесі без понтів?” — написав один із коментаторів.

“Які годинники класні…. НАЗК в курсі про модель?” — запитує інший користувач.

Важливо Скандал з інспекторкою Львівської митниці в образі за 300 тисяч грн: НАЗК проведе перевірку

“Марат, спасибі за фото і народ повеселив, і інтелігенцію місцеву показав”, — написали в коментарях.

Чим відомий Олег Совік

Згідно з даними місцевого видання “Думская”, Олег Совік працює у виконкомі з 2013 року, коли його призначили заступником голови Приморської райадміністрації. У 2014 році очолив КП “Автобаза санітарного транспорту”.

Олег Совік був депутатом Одеської міськради від фракції "Довіра справам"

У 2015 році обраний депутатом Одеської міськради VII скликання. Член промерської фракції “Довіряй справам”. У лютому 2024 року очолив КП “Міськзелентрест”, яке відповідає за зелені зони міста.

Згідно з декларацією за 2024 рік, Совік володіє трьома земельними ділянками площею 1348 м. кв., а також житловим будинком на 377 квадратів і трьома нежитловими приміщеннями, два з яких — магазини.

У його автопарку два авто — AUDI Q8 2019 року випуску та Porsche Macan R4 2018 року. Обидва транспортні засоби зареєстровані на Олену Совік — дружину чиновника.

Серед грошових активів вказано 46 тисяч доларів готівки і ще 1 млн 280 тисяч гривень, які належать дружині. При цьому на рахунках у банках у Совіка вказано лише 119 грн, а в його дружини — 102 тисячі 888 грн.

Нагадаємо, 24 квітня повідомлялося, що після ретельного аналізу способу життя вищого поліцейського керівника в Дніпрі правоохоронні органи виявили ознаки незаконного збагачення. Протягом двох років цей посадовець придбав активи на суму, що перевищує 14 мільйонів гривень.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *